Zakaj servisirati vozilo pri pooblaščenem serviserju?

Prednost pooblaščenega servisa ni samo v ohranjanju tovarniške garancije v garancijski dobi vozila. Prednosti je veliko več. Lastnik vozila z izbiro pooblaščenega serviserja pridobi dolgoročnega partnerja za vzdrževanje vozila, kar zagotavlja ohranjanje zadovoljstva v vožnji.

Pooblaščeni serviser je vaš partner

Vzdrževanje vozila je ključni del ohranjanja odlične uporabniške izkušnje vožnje po nakupu novega vozila. To delo lahko opravlja le kader, ki je deležen rednega strokovnega tovarniškega izobraževanja in pri delu uporablja sodobno diagnostično tehniko predpisano s strani proizvajalca vozila. Tem zahtevam pa zadošča le izbira pooblaščenega serviserja.

Zagotavljanje visokih standardov storitev

Pooblaščeni serviser vozil znamk Volkswagen in Volkswagen Gospodarska vozila vsako leto opravi preverjanje načina delovanja s strani tovarniške inšpekcije. Tovarniška presoja zagotavlja uporabo ustrezne opreme in nadomestnih delov ter standard rokovanja z vozilom, ki uporabniki zagotavlja, da je njegovo vozilo med servisom ali vzdrževanjem primerno zaščiteno.

AC Kondor je kot pooblaščeni serviser vozil Volkswagen in partner mreže ServicePlus za Volkswagen Gospodarska vozila, zavezan k uporabi le originalnih nadomestnih delov ter kvalitetno izbranih drugih vzdrževalnih materialov.

Strokovne poprodajne storitve

Z izbiro vozila znamke Volkswagen ste izbrali kvalitetno vozilo. Za zagotavljanje dolgoročnega zadovoljstva v vožnji, pa je pomembno, da izberete tudi strokovno izvedene poprodajne storitve, ki vam jih nudi AC Kondor kot pooblaščeni serviser vozil znamk Voilkswagen in Volkswagen Gospodarska vozila.

V AC Kondor vam kot pooblaščeni serviser VW in VW GV nudimo:

  • redni servis in vzdrževanje vozila v času garancije;
  • brezplačna izvedba tovarniških izboljšav in servisnih akcij;
  • prodaja originalnih nadomestnih delov in dopolnilne opreme;
  • podaljševanje tovarniške garancije;
  • podaljševanje Porsche Asistence Volkswagen z vsakim obiskom servisa;
  • v vozila starejša od štirih let vgrajujemo originalne nadomestne dele Volkswagen iz programa Vedno vredno, ki so cenovno ugodnejši, za vgrajene dele in izvedene storitve pa vam nudimo 2-letno garancijo.

V AC Kondor skrbimo za zadovoljstvo za pet zvezdic.
Želimo si, da ste v vožnji z vašim vozilom ves čas zadovoljni kot prvi dan.

Za rezervacijo servisnega termina nas pokličite na 01 542 11 80 ali rezervirajte servisni termin prek spletnega obrazca.

Prijava na servis

  • Pooblaščeni servis VW in VW Gospodarska vozila.
  • Strokoven, hiter in ugoden servis za vozila vseh znamk.
  • Ne spreglejte – brezplačna DOOR2DOOR storitev.
Rezervirajte servisni termin

Servis in nadomestni deli

pon – pet: 7.00 – 17.00
sob: 8.00 – 13.00