Porsche Group Card

PGC oz. Porsche Group Card je lojalnostna kartica ugodnosti, ki ni omejena zgolj na lastnike vozil znamk koncerna Volskwagen, pač pa je na voljo vsem.

Zvestoba se nagrajuje

PGC kartica vam prinaša vrsto ugodnosti, ki so vezane na vaše izbrano vozilo, vključuje pa tudi druge storitve. Kartica vas zapelje v bolj prijetno potovalno izkušnjo, olajša skrb za vozilo ter vam zagotovi odlične ugodnosti pri naših partnerjih in je vaš novi najljubši sopotnik.

Kako do kartice?

Kartico pridobite brezplačno znotraj pooblaščene prodajno – servisne mreže, kjer jo za vas uredijo prodajni ali servisni svetovalci, lahko pa si jo na uradni spletni strani enostavno izdelate sami. Kartico prejmete na vaš naslov, z uporabo kartice ter koriščenjem ugodnosti pa lahko pričnete že takoj preko aplikacije PGC.

PGC Servis

Imetniki PGC kartic vozilo vzdržujete ugodneje, saj vam z aktualnimi ponudbami in ugodnostmi olajšamo skrb za vaše vozilo. Pozabili pa nismo niti na vozila, ki so že v letih.

Vedno vredno

Če je vaše vozilo vaš zvesti spremljevalec na vseh vožnjah že vsaj 4 leta, si zasluži le najboljše! Da bi tudi v prihodnje udobno in varno potovali, smo vsem imetnikom kartic ugodnosti Porsche Group Card pripravili cenovno ugodne servisne pakete Vedno vredno. Paketi so namenjeni vzdrževanju vašega vozila, znotraj pooblaščene prodajno – servisne mreže za vozila znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila.

Paketi zagotavljajo, da bo vaše vozilo še dolgo ohranilo svojo formo ter vrednost. Vezani so na tipe vozil, vsebujejo pa popuste na storitve in dele, kot so menjava olja, servisni pregled, zavore, zobati jermeni in črpalke hladilnih tekočin …

Paketi vključujejo

  • servisne storitve visokega profesionalnega standarda,
  • originalne nadomestne dele, ki ustrezajo najsodobnejšim tehničnim zahtevam,
  • dvoletno jamstvo na vgrajene originalne dele,
  • brezplačno asistenco Porsche Slovenija.

AKTUALNA PONUDBA

Aktualne ugodnosti PGC spremljajte na naši spletni strani v rubriki Akcije ali v PGC aplikaciji.