NOVA VOZILA

Prodaja vozil VW in VW GV – ponudba “Takoj dobavljiva vozila” je na voljo po akcijskih cenah. Testna vožnja z novim vozilom Volkswagen bo pregnala dvome, prodajna ekipa pa vam je na voljo za vprašanja.

volkswagen vozila – aktualnA ponudba

Novice

Novi Golf in Golf Variant

To novico smo težko pričakovali - naročila novega VW Golf in VW Golf Variant že [...]

Novice

NOVI VOLKSWAGEN TIGUAN – izberite 4ALL

Volkswagen Tiguan je že na v našem salonu, kjer ga lahko ogledate v izvedbi R-line. [...]

Novice

NOVI VOLKSWAGEN PASSAT

Novi Passat - novo doživetje poslovnega razreda! Navdušil vas bo s športnim dizajnom, visoko ravnjo [...]

Novice

Volkswagen Gospodarska vozila – paketi zavarovanja in financiranja

Izkoristite ugodnosti zavarovanja in financiranja VW Gospodarskih vozila v mesecu juniju.

Novice

RABLJENA VOZILA – BON ZA FINANCIRANJE IN ZAVAROVANJE

Odlično ohranjeno rabljeno vozilo znamke Volkswagen - izkoristite ugodnosti in do 30. 6. uporabite bon [...]

Novice

Volkswagen paketi zavarovanja in financiranja

Do konca meseca junija izkoristite akcijsko ponudbo financiranja ali bon ob nakupu novega vozila v [...]

Ponudba Volkswagen vozil

Nova vozila Volkswagen so odlična izbira za kupce, ki pričakujete udobno vožnjo. Takoj dobavljiva vozila Volkswagen na zalogi predstavljajo ponudbo različnih aktualnih modelov novih vozil Volkswagen. Vsa nova vozila na zalogi, ki so dobavljiva takoj, so na voljo po ugodnih, akcijskih cenah. Aktualni modeli vozil Volkswagen so na voljo z različno notranjo opremo in motorjem, zato je izbira pestra. Testna vožnja vam pomaga raziskati ponudbo, prodajni svetovalci pa so vam na voljo tudi za pomoč pri uporabi konfiguratorja vozila - svoje novo vozilo sestavite po lastnih željah, ali pa to za vas stori naša prodajna ekipa.

Prodaja Volkswagen osebna vozila

Volkswagen osebna vozila so vozila s tradicijo. Kvalitetna izdelava, široka paleta moderne notranje opreme, dizajnersko oblikovana električna vozila - Volkswagen je znamka, ki ji zaupate že vrsto let in je v koraku s časom in vašimi željami. Nova vozila, ki jih ponujamo v AC Kondor, predstavljajo aktualne modele vozil Volkswagen. Obiščite naš prodajni salon in si nova vozila oglejte, sedite v njih ali izbranega odpeljite na testno vožnjo. Preglejte ponudbo aktualnih modelov vozil Volkswagen in izberite svojega aduta, ki vam je pisan na kožo. Za podrobnejši ogled vseh vozil vas vabimo na holdinško spletno mesto www.ac-kondor.si.
Ogled celotne ponudbe

Prodaja VW Gospodarska vozila

Gospodarska vozila Volkswagen, so vozila s tradicijo, ki sega vse tja do legendarnega VW Bulli in še dlje. Nova gospodarska vozila niso več le modeli vozil za opravljanje poslovne dejavnosti. Vse več je prostornih modelov družinskih vozil in vozil za avanturistične popotnike. Prav kvalitetna izdelava gospodarskih vozil za opravljanje različnih poslovnih dejavnosti vedno znova navdušuje podjetja, ki vključujejo vozila v vozni park in flote. Zasebni uporabniki pa priljubljene modele VW gospodarska vozila radi uporabljate za doživetja in kampiranja v naravi. V AC Kondor vam je na voljo celotna ponudba VW gospodarskih vozil. Izberite svojega aduta, ki vam je pisan na kožo. Za podrobnejši ogled vseh vozil vas vabimo na holdinško spletno mesto www.ac-kondor.si.
Ogled celotne ponudbe

Upravljanje voznega parka za poslovne uporabnike in poslovni najem

V skladu z vašimi potrebami organiziramo izbor vozil za vaš vozni park, financiranje in zavarovanje vozil, servisne termine, upravljamo odškodninske zahtevke in prijave škode, skrbimo za hrambo in menjavo prevmatik ipd. Vi skrbite le, da vam ne zmanjka goriva.

Naše prodajne storitve

Nabor storitev

Osebna vozila

Damijan Plut
vodja prodaje osebnih vozil

Povpraševanje

Gospodarska vozila

Andraž Klemenčič
vodja prodaje gospodarskih vozil, prodaja velikim kupcem in upravljanje voznih parkov

+ 386 1 542 11 70
+ 386 51 640 880
andraz.klemencic@ac-kondor.si

Povpraševanje