Rabljena vozila

Rabljena vozila z jamstvom trgovca AC Kondor. Ponudba izbranih rabljenih vozil zagotavlja varno izbiro za udobno vožnjo. Po potrebi uredimo financiranje in zavarovanje vozila ter uvoz vozila iz tujine.

Rabljena vozila z jamstvom trgovca

Rabljena vozila z jamstvom trgovca so skrbno pregledana rabljena in testna vozila. Izbrana ponudba rabljenih vozil je odlična priložnost za vse, ki potrebujejo hitro rešitev in kvalitetno izbiro. Rabljena vozila v ponudbi AC Kondor so skrbno pregledana in servisirana, ob nakupu vam priznamo jamstvo trgovca. V ponudbi rabljenih testnih vozil morda najdete svoje bodoče vozilo znamke VW po še bolj privlačni ceni.

Nudimo tudi: Uvoz rabljenih vozil po naročilu.

Obiščite nas

Rabljena vozila so na voljo na ogled v našem prodajnem salonu in na avto.net profilu.
V primeru vprašanj nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje.

Povpraševanje

Prodajni salon

pon – pet: 8.00 – 18.00
sob 9.00 – 13.00

Prodaja in odkup rabljenih vozil
Žiga Stare, prodaja rabljenih vozil
01 542 11 70
031 313 088

Rabljena vozila so odlična izbira

Rabljena vozila postajajo pogosta nakupna izbira. Ponudba rabljenih vozil vključuje tudi vozila z le nekaj deset tisoč prevoženimi kilometri in z vključeno vso dopolnilno notranjo opremo. Če je včasih veljalo, da rabljena vozila pomenijo nižji standard, danes to zagotovo ne drži več. Prav lahko se zgodi, da boste v ponudbi rabljenih vozil našli model z vso želeno opremo, ki ste ga sestavili v konfiguratorju novih vozil.

Tudi ponudba rabljenih vozil AC Kondor vključuje vozila s samo nekaj tisoč prevoženimi kilometri in z najboljšo dodatno opremo. V ponudbi so tudi rabljena vozila s še vedno aktivno tovarniško garancijo. Rabljena vozila so na ogled v našem prodajnem salonu. Vabljeni k ogledu ponudbe in obisku našega salona!