O Podjetju

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh. Zato stremimo k zadovoljstvu za 5 zvezdic. Hvala za vaše zaupanje.

OBDARUJEMO – VALENTINTOVA NAGRADNA IGRA

Ljubezen je potrebno deliti. Še posebej, če je to ljubezen do vozil, glasbe in dobre družbe. Se strinjate? 

Tudi letos enemu od vas pomagamo do romantičnega presenečenja za Valentinovo. Pri tem nam bo pomagala naša draga zvezda, Manca Špik. 

14. februarja se zaljubljenemu paru pri Avseniku obeta Valentinova večerja s koncertom naše Mance! In ne samo to! Za vrhunec romantike se boste na dogodek odpeljali z novim ID. 7.

 

 

 

 

VALENTINOVO RAZVAJANJE.
celodnevni najem ID. 7 +  2 vstopnici za Valentinov koncert z večerjo

Kako sodelujete v nagradni igri?

Tudi letos enemu od vas pomagamo do romantičnega presenečenja za Valentinovo. Pri tem nam bo pomagala naša draga zvezda, Manca Špik. 14. februarja se zaljubljenemu paru pri Avseniku obeta Valentinova večerja s koncertom naše Mance! In ne samo to! Za vrhunec romantike se boste na dogodek odpeljali z novim ID. 7.

Zapišite v komentar vsaj 1 Mančino romantično pesem in se potegujte za brezplačni celodnevni najem elegantnega ID. 7 in 2 vstopnici za ta prekrasen večer z vašim izbranim spremljevalcem/spremljevalko.

Najbolj romantičnega/romantično izžrebamo 5. februarja!

 

Nagrada nagradne igre VALENTINOVO RAZVAJANJE

 1. Celodnevni brezplačni najem električnega vozila Volkswagen ID.7. Nagrajenec vozilo prevzame na naslovu organizatorja nagradne igre, AC Kondor, Letališka cesta 9, 1000 Ljubljana, na dan 14.2.2024 od 10.00 naprej. Vozilo vrne na isto mesto naslednji dan, 15.2.2024 najkasneje do 10:00. Ob prevzemu vozila se nagrajenec ustrezno identificira in izkaže tudi veljavno vozniško dovoljenje.
 2. 2x vstopnica za Valentinovo večerjo s koncertom Mance Špik, v sredo, 14. 2. 2024, ob 19:00 v gostilni Avsenik v Begunjah na Gorenjskem.

Pravila in pogoji sodelovanja v Nagradni igri_VALENTINOVO 2024 (2)

Poiščite nagradno igro na našem Facebook ali Instagram profilu in sodelujte v nagradnem žrebanju. 

Naše in vaše vrednote

V našem salonu ste v stiku z našimi zaposlenimi, ki so gonilna sila podjetja AC Kondor. Tako kot vi skrbno izbirate svoje novo vozilo, tako skrbno pri nas izbiramo in skrbimo za svoje zaposlene. Da vam lahko ponudijo najboljšo pomoč pri vaši izbiri, naši zaposleni ves čas izpopolnjujejo svoja znanja na dodatnih in rednih izobraževanjih.

Zelo smo ponosni na osvojeno nagrado Volkswagen trgovec leta 2018 in 2019, kar je za nas potrditev, da dosegamo in presegamo visoke standarde po merilih tovarne Volkswagen.

Dejavnosti AC Kondor:

 • pooblaščena prodaja VW osebna in VW gospodarska vozila;
 • pooblaščeni servis VW osebna in VW gospodarska vozila;
 • prodaja rabljenih vozil;
 • servis in vzdrževanje vozil vseh znamk;
 • prodaja nadomestnih delov, dodatne opreme, pnevmatik, platišč, …
 • kleparska in ličarska popravila za vozila vseh blagovnih znamk;
 • vulkanizerske storitve in prodaja pnevmatik, platišč za vozila vseh blagovnih znamk;
 • financiranje vozil in poslovni najemi;
 • sklepanje avtomobilskih zavarovanj;
 • avtopralnica;
 • asistenca na poti.

Hitro. Strokovno. Ugodno.

AC Kondor je pooblaščeni trgovec in serviser vozil znamk VW in VW Gospodarska vozila že vse od leta 1996. Storitve prodaje rabljenih vozil, servisa, karoserijske delavnice in avtopralnice pa nudimo za lastnike vseh vozil. Nudimo strokoven Volkswagen servis v Ljubljani.

Zavedamo se, da je nakup vozila in izbira serviserja za vse uporabnike pomembna odločitev. Zato se trudimo, da vašo izkušnjo nakupa, servisa, sklepanja zavarovanja in urejanja financiranja za vaše vozilo ali vozni park izboljšamo s strokovno podporo, prilagodljivostjo in profesionalnostjo.

Zadovoljstvo za 5 zvezdic

Naše stranke povedo, da pri nas najbolj cenijo prijetno vzdušje v salonu in v delavnici, prijazen in korekten odnos osebja ter kvalitetno opravljene storitve v dogovorjenem času, brez čakanja. To so naši cilji, k temu stremimo. K vašemu zadovoljstvu.

Naš uspeh merimo v vašem zadovoljstvu, ki ga z osebnim pristopom, prijaznostjo in strokovno podkovanostjo z vami razvija ekipa AC Kondor.

Družbena odgovornost in sponzorstva

Podpiramo slovenske športnike, glasbenike in organizacije, ki v naša življenja prinašajo veselje in spodbujajo prijetna druženja v družinskem krogu. Poleg HK Olimpija so z nami tudi naše Zvezde: Alya, Ines Erbus, Nuša Derenda, Manca Špik in Polkaholiki.

HK Olimpija

Zvezde

Sledite nam na našem Facebook profilu in sodelujte v nagradnih igrah z zabavnimi in praktičnimi nagradami.

Novice. Nasveti. Akcije.

Dober nasvet lahko prepreči težavo. Super prodajna akcija prihrani čas in denar.
Z novicami pa boste v koraku z aktualnim dogajanjem v AC Kondor.

Za vas pripravljamo uporabne in strokovne nasvete za vzdrževanje in nego vaših vozil ter aktualne novice in ponudbo, ki jih pripravlja Volkswagen Slovenija.

Novice

NOVI VOLKSWAGEN TIGUAN – predprodaja

Volkswagen Tiguan je že na voljo za prednaročila. V obdobju predprodaje vam [...]

Več

Novice

NOVI VOLKSWAGEN PASSAT – PREDPRODAJA DO 29. FEBRUARJA

Novi Passat - novo doživetje poslovnega razreda! Navdušil vas bo s športnim [...]

Več

Akcije Novice

ID. 4ALL

Ne spreglejte ponudbe ID. 4ALL. Izberite novo vozilo Volkswagen ID. 3, ID. [...]

Več