Servis vozil

Servis Volkswagen Ljubljana BTC.
Hiter, strokoven in zanesljiv servis za vsa vozila.

Aktualne akcije in servisne ugodnosti

Do 31. 3. 2024, izkoristite ugodnosti s PGC kartico in kupite originalno Volkswagen opremo za svoje vozilo in aktivnosti na prostem po znižani ceni.  Pri nakupu transportnih sistemov (strešni kovčki, nosilci) in prtljažnih korit vam s PGC kartico podarjamo 20 % popust.

NE SPREGLEJTE pa tudi posodobljene ponudbe v naši spletni trgovin – izberite originalne Volkswagen brisalce za svoje vozilo.

REZERVIRAJTE SERVISNI TERMIN

Prednosti pooblaščenga servisa

Pooblaščeni servis Volkswagen vozil AC Kondor uporablja najsodobnejšo opremo in specialna orodja za računalniško diagnostiko. Servis vozila je vselej kakovostno opravljena storitev, saj lahko le tako poskrbimo za varnost vašega vozila in vaše zadovoljstvo v vožnji.

Servis Volkswagen vključuje vse servisne storitve, obdelavo garancijskih zahtevkov, dobavo originalnih nadomestnih delov in druga popravila na željo lastnika vozila. Lastniki Volkswagen vozil, ki iščete servisno ekipo, ki ji lahko zaupate, dobrodošli v AC Kondor – servis Volkswagen Ljubljana – BTC.

ServicePlus Volkswagen Gospodarska vozila Ljubljana

AC Kondor je partner mreže ServicePlus za Gospodarska vozila. Najvišji standard vzdrževanje gospodarskih vozil smo pridobili z dolgoletnimi izkušnjami, učenjem, ter sodobno opremo in prostori za vzdrževanje gospodarskih vozil. 

Rezervirajte servisni termin

SERVIS VOLKSWAGEN

Servisna popravila, dobava in menjava rezervnih delov ter diagnostika vozil Volkswagen. 

Mehanična popravila

 

 • Izvajanje rednega vzdrževanja vozil.
 • Diagnostika in izvedba mehaničnih popravil.
 • Izvajanje servisnih in pozivnih akcij za vozila pooblaščenih znamk.
 • Garancijska popravila ter popravila na osnovi kulanc (za VW osebna in gospodarska vozila).

Avtoelektričarska popravila

 

 • Diagnostika električnih sistemov vozil z najsodobnejšo opremo in specialnimi orodji.
 • Izvedba popravil električnih sistemov vozil.
 • Izvajanje servisnih in pozivnih akcij za vozila pooblaščenih znamk.
 • Izvedba nastavitve radarskih sistemov.
 • Garancijska popravila ter popravila na osnovi kulanc.

Nadomestni deli in dopolnilna oprema

 

 • Prodaja dopolnilne opreme in celotni nabor originalnih nadomestnih delov znamk: Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila ter ostalih znamk koncerna Volkswagen.
 • Montaža rezervnih delov in dopolnilne opreme.

Servis vozil Volkswagen Ljubljana – BTC
osebna in gospodarska vozila VW

Servis za vsa vozila

Vzdrževanje vozila, vulkanizerska in optična dela ter karoserijska popravila niso vezana na znamko vozila. V AC Kondor ste dobrodošli lastniki vozil vseh znamk, ki cenite kvalitetno izvedene storitve v dogovorjenem času in hkrati izkoristite priročnost lokacije.

Nabor storitev

Vprašali ste nas …

Zakaj servisirati vozilo pri pooblaščenem serviserju?

 1. AC Kondor servisna ekipa odlično pozna vsa vozila Volkswagen. Pri delu uporabljamo sodobno diagnostično opremo, s katero odkrijemo morebitne napake in vam tako omogočamo brezskrbno vožnjo.
 2. Na vašem vozilu za vas brezplačno izvedemo vse tovarniške izboljšave in servisne akcije.
 3. Ob rednem servisiranju pri pooblaščenem serviserju, bo vaše vozilo tudi po izteku garancijske dobe ostalo v sistemu prostovoljne tovarniške garancije – “kulance”, kar pomeni tudi do 100% kritja stroškov popravila.
Preberite več

Kaj pa rabljena vozila?

V vozila, starejša od štirih let, vgrajujemo originalne nadomestne dele Volkswagen iz programa Vedno vredno, ki so cenovno ugodnejši, za vgrajene dele in izvedene storitve pa vam nudimo 2-letno garancijo.

Preverite ponudbo dobro ohranjenih rabljenih vozil z jamstvom trgovca. V AC Kondor ob nakupu uredimo vso potrebno dokumentacijo (zavarovanje, financiranje, registracija) in vam nudimo celotne poprodajne storitve.

Ponudba rabljenih vozil
Rabljena vozila z jamstvom trgovca AC Kondor

Kaj je Porsche asistenca?

Z Asistenco Porsche Slovenija našim strankam zagotovljamo pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, 24/7. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi.

Za vozila Volkswagen pokličite: 080 19 18.

Preberi več

Zakaj bi imeli PGC kartico?

PGC oz. Porsche Group Card je lojalnostna kartica ugodnosti, ki ni omejena zgolj na lastnike vozil znamk koncerna Volskwagen, pač pa je na voljo vsem. Lastniki koristijo ugodnosti servisnih in vzdrževalnih storitev, popuste pri nakupu rezervnih delov ter dodatne in dopolnilne opreme. PGC kartico lahko pridobite in koristite pri pooblaščenem serviserju vozil znamk mreže Volkswagen.

Preberi več

Prijava na servis

 • Pooblaščeni servis VW in VW Gospodarska vozila.
 • Strokoven, hiter in ugoden servis za vozila vseh znamk.
 • Ne spreglejte – brezplačna door2door storitev.
Rezervirajte servisni termin

Servis in nadomestni deli

DELOVNI ČAS
pon – pet: 7:00 – 17:00