Asistenca Porsche Slovenija

Asistenca jamstva mobilnosti, ki se podaljša ob vsakem servisnem pregledu. 24/7 pomoč na cesti v Sloveniji in po Evropi. Asistenca na poti za vozila Volkswagen: 080 19 18

Asistenca Porsche Slovenija je storitev jamstva mobilnosti, ki je zagotovljena vsem lastnikom vozil, ki opravljajo redne servisne preglede pri pooblaščenem serviserju mreže Volkswagen. Jamstvo mobilnosti podaljša pooblaščeni serviser vsakokrat po opravljenem servisem pregledu.

Asistenca na poti za vozila Volkswagen:

V Sloveniji: 080 19 18
Klici v tujini: +386 1 58 25 102

Brez skrbi tudi v primeru okvare ali nezgode na cesti.
Ko potrebujete asistenco, preprosto pokličite.
Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan.
Velja v Sloveniji in po Evropi.

V primeru nezgode ali okvare pokličite Asistenco Porsche Slovenija.

Za vozilo bomo v skladu s pogoji Asistence Porsche Slovenija – Volkswagen uredili popravilo na cesti ali zagotovili vleko in pomagali, da bo prišel vaš avto čim prej na servis, za vas pa lahko priskrbimo nadomestni prevoz in podporo pri poti do cilja.

Asistenca Porsche Slovenija – z vami smo, dokler težav ne odpravimo

Dostavimo vaše vozilo po popravilu

V primeru okvare vozila v Sloveniji, vozilo odpeljano z vleko, po popravilu na servisu dostavimo na dogovorjeno lokacijo. V primeru okvare ali nesreče v tujini, ko vozila v treh dneh na servisu ni mogoče popraviti, poskrbimo za prevoz vozila v Slovenijo.

Olajšamo vam dobavo rezervnih delov

V primeru okvare ali nezgode, hitro dostavimo potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krijemo stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.

Povrnemo vam dodatne stroške

Povrnemo izdatke, kot na primer stroški klicev ali parkirnine za vozilo.

Pomagamo vam tudi pri manjših težavah

Pomoč pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Povrnemo stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

Z Asistenco Porsche Slovenija zagotavljamo našim strankam pravočasno in profesionalno pomoč na cesti. Ne glede na okoliščine nesreče ali okvare ponujamo naše storitve 24 ur na dan, 365 dni v letu. Na voljo v Sloveniji in po celotni Evropi.

Jamstvo mobilnosti

Jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija, lahko velja za celo življenjsko dobo vašega vozila. Asistenca Porsche Slovenija ne predstavlja zaveze v okviru garancije ali podaljšanega jamstva, ki lastniku vozila pripadajo na podlagi nakupa vozila v okviru pooblaščene trgovske mreže znamke Volkswagen, temveč pomeni jamstvo kakovostno opravljenih storitev v okviru pooblaščene servisne mreže. Skladno z navedenim, se Asistenca Porsche Slovenija – Volkswagen podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu Volkswagen v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in/ali Servisno knjižico.

Več o Asistenci Porsche Slovenija – Volkswagen

Znamka Volkswagen veliko pozornost posveča ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. K temu pane prispevata le varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili Volkswagen. Za popolno zadovoljstvo zvestih strank je potrebna celovita skrb za njihove potrebe. V podjetju Porsche Slovenija d.o.o. smo za vas pripravili program, s katerim se zavezujemo, da bomo z vami ob morebitnih nevšečnostih, ki bi jih lahko imeli z vozilom.

Za brezskrbno mobilnost vam z Asistenco Porsche Slovenija – Volkswagen v primeru okvare ali nezgode nudimo pomoč dan in noč, doma in v tujini. Pomagamo vam s kratkimi nasveti, kaj storiti v primeru prometne nesreče in kako nagrajujemo zvestobo.

Za več informacij o podaljšanem jamstvu se obrnite na prodajno osebje AC Kondor.