E-MOBILNOST MOON Charge

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Ko kupujete elektični avtomobil Volkswagen, pa imate na voljo elegantne rešitve. Pri znamki MOON vam ponujajo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu. Poleg izbrane ponudbe e-vozil linije ID., je na [...]

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Ko kupujete elektični avtomobil Volkswagen, pa imate na voljo elegantne rešitve. Pri znamki MOON vam ponujajo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Poleg izbrane ponudbe e-vozil linije ID., je na voljo ponudba polnilnih postaj, sončnih elektrarn, hranilnikov električne energije in energetskega upravljanja za vašo energetsko samooskrbo, skupaj s svetovanjem, načrtovanjem in montažo.

E-Polnilnica MOON, AC Kondor, Letališka cesta 9

Pred prodajno-servisnem salonom AC Kondor je na voljo e-polnilnica Moon. Polnilnica ima prost dostop in je na voljo za vsa električna vozila.

Kako jo uporabiti?

1⃣ Pridobite brezplačno plačilno kartico Porsche Group Card – brezplačno jo lahko pridobite tudi v AC Kondor
2⃣ Registrirate se v MOON charge
3⃣ Napolnite vaše e-vozilo

Polnilna postaja za e-vozila na domu – rešitve MOON

Ob načrtovanju nakupa e-vozila se hkrati načrtuje tudi polnilno enoto na vašem domu. Z lastno polnilnico MOON Charging boste na najbolj priročen in cenovno ugoden način poskrbeli za polnjenje svojega e-avtomobila. Naj vam pomagamo pri izboru in poskrbimo za montažo in priklop!

Polnilne postaje MOON POWER vas bodo prepričale s svojimi zmogljivostmi, elegantno obliko in preprosto uporabo. Da bo odločitev lažja, pa vam bodo z nasveti priskočili strokovnjaki znamke MOON, pri kateri vam ponujamo tudi ugodno financiranje in strokovno montažo izbrane polnilne postaje.

Na voljo so polnilne postaje:

Polnilnice, ki omogočajo dinamično polnjenje, morajo biti pametne. To pomeni, da imajo možnost povezave z napravami, ki preprečujejo preobremenitev hišnega priključka ne glede na delovanje drugih uporabnikov. Če je v hiši priklopljenih več porabnikov in se razpoložljiv amoč bliža meji, se moč polnjenja polnilne postaje ustrezno zmanjša, tako da ta ne moti drugih uporabnikov. Dinamično polnjenje je mmogoče s stemom Load Guard ali optiMOON. Modul Load Guard je namenjen le prilagajanju moči polnjenja polnilne postaje. Z opremo optiMOON pa lahko nadziramo delovanje vseh večjih naprav v vašem domu – polnilne postaje, sončne elektrarne, hranilnika energije, toplotne črpalke ipd. V tem primeru vgradnja Load Guarda ni potrebna. – Sara Fink, koordinatorka projekta e-mobilnost v Porsche Slovenija

Energetska samooskrba – sončna elektrarna MOON

Ste tudi vi v zadnjih mesecih z nelagodjem pogledali na mesečni račun za porabljeno električno energijo? Ste iskali drugega ponudnika? Kaj pa, če bi elektriko ponujali kar sami sebi? Bi proizvajali lastno solarno električno energijo s svojo sončno elektrarno? S tem si lahko zagotovite najugodnejšo ceno, se znebite dvomov o tem, koliko bo jutri stala elektrika, in hkrati še prispevate k zmanjšanju škodljivih izpustov.

Za koga je primerna sončna elektrarna?
Če stanujete v hiši, potem vsi argumenti govorijo v prid lastni sončni elektrarni. Smiselno je, da se zanjo odločite, če porabite vsaj pet tisoč kilovatnih ur elektrike na leto. V povprečju se je investicija pri doslej veljavnih cenah povrnila v osmih do desetih letih, ob naraščanju cen električne energije pa je ta čas še krajši.

Brezobrestno financiranje za nakup sončne elektrarne
Brez obresti, brez pologa, na obroke! Posebna brezobrestna ponudba velja za fizične osebe, in to za postavitev sončne elektrarne MOON z inštalirano močjo do 14 kW na klasični stanovanjski hiši. Preberite več!

Postavimo jo lahko (skoraj) kamor koli
Časi, ko so bili sončni moduli na strehah hiš redkost, njihovi lastniki pa praviloma tehnološki zanesenjaki, ki so do potankosti poznali sisteme za pridobivanje sončne energije, so že zdavnaj za nami. Sodobna sončna elektrarna se da postaviti praktično na vsako površino, ki je dovolj izpostavljena sončnim žarkom oziroma svetlobi. V praksi se kaže, da je velika večina lokacij v Sloveniji primernih za to. Sončni moduli se postavijo na strehe na vzhodni, zahodni ali južni strani. Dodatna možnost je, da se namestijo na fasade, garaže, nad terase ali celo na talne površine, torej povsod, kamor seže sončna svetloba.

Prijazna do okolja, preprosta za vzdrževanje
Sončna elektrarna ni le cenovno dolgoročno smiselna odločitev, ampak tudi okolju prijazna rešitev. Izkoriščanje obnovljivih virov energije je hkrati tudi preprosto in trajnostno. Sistema ni treba polniti, je brez premikajočih se delov in deluje zelo tiho. Vzdrževanje je minimalno, tako da z njim ni večjih stroškov.


Vse na enem mestu
Sončna elektrarna se vsekakor izplača. Odveč pa je tudi dvom, ali smo kos takemu projektu. Odločitev za sončno elektrarno v sodelovanju s strokovnjaki je preprosta, enako pa velja za izvedbo. Najpriročnejša, najhitrejša in cenovno optimalna pot je odločitev za ponudnika, ki ponuja izvedbo na ključ. Pri nas je tak ponudnik znamka MOON. Ponuja sončne elektrarne najrazličnejših zmogljivosti, primerne tako za enodružinske domove kot večje zasebne in poslovne objekte. Hkrati pa MOON zagotovi izvedbo celotnega postopka: začetno strokovno svetovanje, ogled objekta na lokaciji, izračun primerne velikosti sončne elektrarne, načrtovanje, pomoč in nasvete pri pridobivanju soglasij ter montažo. Poleg tega ponuja tudi paket celostnih rešitev, v katerega sodijo tudi hranilniki elektrike in polnilne postaje za vozila, upravljanje sistema in vzdrževanje – skratka vse, kar potrebujemo za to, da imamo pridobivanje in porabo električne energije čim bolj pod nadzorom in v svojih rokah.

Pridobite več informacij - pišite nam