Akcijska ponudba KLIMA? ŠTIMA!

Akcijska ponudba Klima? Štima! strankam AC Kondor omogoča vzdrževanje klimatske naprave po ugodnejših akcijskih cenah. Poletje je čas, ko vozniki ugotovimo kako deluje klimatska naprava. Šele, ko je potrebno temperaturo v vozilu hitro znižati lahko ugotovimo, da je klima prazna – ko zmanjka plina, klimatska naprava ne hladi več. Da bo vožnja po poletnih gnečah, [...]

Akcijska ponudba Klima? Štima! strankam AC Kondor omogoča vzdrževanje klimatske naprave po ugodnejših akcijskih cenah.

Poletje je čas, ko vozniki ugotovimo kako deluje klimatska naprava. Šele, ko je potrebno temperaturo v vozilu hitro znižati lahko ugotovimo, da je klima prazna – ko zmanjka plina, klimatska naprava ne hladi več.

Da bo vožnja po poletnih gnečah, ki nas čakajo na cestah vsaj malo bolj prijetna, lahko poskrbi vsak od nas. Delujoča klimatska naprava ter čist protiprašni filter bosta zagotovo dodala h kvaliteti zraka v kabini vozila in tako direktno vplivala tudi na vaše počutje.

Kakšno ponudbo smo pripravili za vas?

Pripravili smo akcijsko ponudbo, s katero boste vaše vozilo ugodneje pripravili na vroče poletne dni. Ločeni sta akcijska ponudba za osebna vozila in akcijska ponudba za gospodarska vozila. Izbirate lahko med:

  • KlimaŠtima ponudba: dezinfekcija klimatske naprave + menjava proti-prašnega filtra + polnjene klime
  • Polnjenje klime: akcijska cena za polnjenje s plinom R134A ali R1234YF
  • Dezinfekcija klimatske naprave + menjava proti-prašnega filtra

Več o akcijski ponudbi Klima? Štima! preberite na spodnji povezavi.

Na izbrano storitev se lahko naročite prek spletnega obrazca za rezervacijo servisnega termina.

Rezervirajte servisni termin Poglejte akcijsko ponudbo