NOVI T-Cross

Markanten dizajn, obilica prostora kljub kompaktnim dimenzijam ter napredne tehnologije za več udobja pri vsakodnevnih nalogah in v prostem času. Novi T-Cross je vaš idealen sopotnik.

Vaš sopotnik pri vsakodnevnih nalogah in v prostem času.

Novi T-Cross ima številne adute.

Sodobne tehnologije
Želite spremljati samo hitrost in število prevoženih kilometrov ali pa se vam zdijo pomembni še drugi podatki o vožnji? Vam je všeč, če je v vašem neposrednem vidnem polju prikazan navigacijski zemljevid? Ali pa vas morda bolj zanimajo naslovi predvajanih posnetkov? Lahko pa je prikazanih celo več različnih informacij hkrati. Odločitev o tem je dobesedno v vaših rokah. Prikaze visokoločljivostnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit Pro z diagonalo zaslona 26 cm (10 palcev) namreč lahko povsem prilagodite svojim individualnim željam.

Prilagodljiva notranjost
Sprednja sedeža z višjim položajem sedenja v novem T-Crossu zagotavljata dober pregled nad okolico vozila. Naslonjalo sovoznikovega sedeža je opcijsko lahko vodoravno poklopno in omogoča, da v vozilo zložite tudi daljše predmete. Nadvse praktična rešitev za povečanje prtljažnega prostora je poleg tega vzdolžno pomična in zložljiva zadnja sedežna klop. Ko jo podrete, se prostornina prtljažnika poveča na 1.281 litrov. Vse to pomeni, da s seboj zlahka peljete tudi predmete z dolžino do 2,4 m.1 Prilagodljivo prostorsko zasnovo optimalno zaokrožajo različni predali in žepi, držalo za pijačo in predal za mobilni telefon v sredinski konzoli.

Konfigurirajte novega T-Cross

Pričakovane novosti

Spremembe prinašajo še več udobja.

Prenovljeni T-Cross prinaša opazne spremembe – začnemo lahko na sprednji strani, kjer z inovativnimi IQ.LIGHT matričnimi LED-žarometi in svetlobno letvjo v mreži hladilnika T-Cross pridobiva tudi na vizualnem izgledu. Ločene dnevne luči in nova oblika odbijača dodajajo piko na i, medtem ko srebrna zaščita podvozja poudari športno-terenski videz vozila.

Osvetlitev

ima ključno vlogo tudi na zadnjem in stranskem delu, kjer najdemo IQ.LIGHT svetlobno letev, ki se razteza do logotipa VW, ter zunanja ogledala s svetlobno projekcijo. LED-luči zadaj ustvarjajo 3D-učinek in dinamične smernike ter animacijo pri zaviranju. Za dodatno funkcionalnost pa poskrbi povečana oporna obremenitev vlečne kljuke na 75 kg.

Notranjost novega T-Cross

očara s svojo udobnostjo in naprednimi tehnološkimi rešitvami. Mehka armaturna plošča, 8-palčni prostostoječi infotainment zaslon, digitalni kombinirani instrument ter osvetljene notranje vratne kljuke so le nekatere od značilnosti, ki izstopajo. Sedežne prevleke so trajnostne, kar pripomore k okolju prijaznejši vožnji.

Infotament zaslon

vključuje vrhunski Radio “Composition”:

  • 8-palčni barvni zaslon,
  • 2 zvočnika spredaj,
  • 2x USB reži spredaj in zadaj,
  • App-Connect za Apple CarPlay in Android Auto,
  • Bluetooth povezavo,
  • DAB+ sprejemnik ter prepoznavanje prometnih znakov.

Poleg tega so na voljo VW Connect in VW Connect Plus za popolno povezanost med vožnjo.

Pogonske možnosti novega T-Cross

 od TSI motorjev z močjo 70 kW / 95 KM do zmogljivejših 1.5 TSI DSG motorjev s 110 kW / 150 KM. Cene se začnejo pri 22.027 € za vstopno različico T-Cross Life, medtem ko T-Cross Style in T-Cross R-Line prinašata dodatne funkcije vse do cenovno ovrednotenih 28.049 € oziroma do najvišjih 29.347 €.

S tem se Volkswagen T-Cross postavlja kot vsestranski in napreden sopotnik za vsakodnevne avanture.

Konfigurirajte novega T-Cross

Testne vožnje Volkswagen vozil

Prepričajte se sami. Rezervirajte testno vožnjo z vozilom Volkswagen in izkoristite priložnost za pogovor s Volkswagen strokovnjakom.

Izberite testno vožnjo

Povežite se z našimi prodajnimi svetovalci

Žiga stare
Prodajni svetovalec

vito poženel
prodajni svetovalec

nikola vidović
prodajni svetovalec

Andraž klemenčič
prodaja poslovnim uporabnikom

Prodaja poslovnim osebam, urejanje poslovnih najemov, upravljanje voznega parka ter prodaja Gospodarskih vozil