Novi ID. 7

Novi, popolnoma električni ID.7, ki združuje eleganco, velike dosege, intuitivno upravljanje, hitro polnjenje in razkošno prostornost. ID. 7 na novo opredeljuje kaj zmore električna mobilnost. Vstopite v nov standard prestižnosti in se pustite razvajati.

nove definicije električne mobilnosti

Z novim popolnoma električnim modelom ID.7 Volkswagen na novo opredeljuje, kaj zmore električna mobilnost. V popolnoma električni limuzini se veliki dosegi, hitro polnjenje, razkošna prostornost in intuitivno upravljanje združujejo v nov standard prestižnosti pri Volkswagnu.

Konfigurator ID. 7

Najboljša ocena za ID.7: 5 zvezdic na testu Euro NCAP

Na testu Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) potekajo najzahtevnejši preizkusi novih vozil s poskusnimi trčenji in številnimi drugimi raziskavami, v katerih se preizkuša aktivna in pasivna varnost.
Novi ID.7 je bil prepričljiv na priznanem preizkusu varnosti in je bil ocenjen z najboljšo oceno pet zvezdic. Tako je dosegel 95-odstotno oceno varnosti pri trku na področju zaščite odraslih in dosegel eno najboljših skupnih ocen leta. Kar zadeva varnost na cesti, Novi ID.7 ne nudi zaščite le svojim sopotnikom, temveč tudi drugim udeležencem v prometu.

ID. 7 – TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

MOTOR

Gorivo
Elektro
Najv. izkoristek (elektromotor)
210 kW (286 KM)
Največja 30-minutna moč za elektromotorje
89 kW (121 KM)
Pogon
Pogon zadaj
Menjalnik
avtomatski

ZMOGLJIVOST

Največja hitrost
180 km/h
Električni doseg kombinirano
620 km
Glasnost
66 dB

TEŽA

Največja skupna dovoljena masa
2.630 kg
Dejanska masa za vožnjo pripravljenega vozila po 2007/46 ES 1
2.179 kg
Dovoljena osna obremenitev spredaj
1.210 kg
Dovoljena osna obremenitev zadaj
1.470 kg
Prikolica z zavoro (pri max. 12 % nagibu)
1.000 kg
Največja masa priklopnega vozila (brez zavore)
750 kg
Dovoljena skupna masa pri 12 % nagibu
3.630 kg
Navpična obremenitev
75 kg

MERE

Višina
1.534 mm
Širina
1.862 mm
Dolžina brez vlečne naprave
4.961 mm
Medosna razdalja
2.971 mm

Pri podatkih gre za tehnične podatke, ki so bili izračunani/ugotovljeni v okviru vnaprejšnje konfiguracije podatkov za vozilo. Ni izključeno, da v procesu produkcije pride do odstopanj pri teh vrednostih in zato podatki, ki so bili izračunani/ugotovljeni v okviru vnaprejšnje konfiguracije podatkov, niso enaki podatkom o vrednostih pri dobavljenem vozilu.

1Dejanska masa vsebuje maso vozila z najmanj 90-odstotno napolnjenimi rezervoarji glede na njihovo kapaciteto (gorivo, voda, …), dodatno še težo voznika (75 kg) ter maso dodatne in dopolnilne opreme v serijski opremi vozila. Pozor: upoštevajte, da gre pri tem za ocenjene vrednosti, ki služijo orientaciji. Dejanske vrednosti po potrdilu o pristnosti (COC) lahko odstopajo do 5 % oz. ima vozilo lahko do 5 % več dejanske mase, kar ustrezno zmanjša nosilnost tovora.

Povežite se z našimi prodajnimi svetovalci

vito poženel
prodajni svetovalec

nikola vidović
prodajni svetovalec

Luka Meško Bizjan
Prodajni svetovalec

Andraž klemenčič
prodaja poslovnim uporabnikom

Prodaja poslovnim osebam, urejanje poslovnih najemov, upravljanje voznega parka ter prodaja Gospodarskih vozil