Dodatni popusti pri nakupu novega VW iz zaloge

December prinaša dodatna znižanja cen ob nakupu novega VW vozila iz zaloge. Vabimo vas, da pogledate ali je vaše novo vozilo za vas na voljo TAKOJ! Znižanja in akcijske cene boste našli za VW vozila ne glede na pogon - tudi električna in hibridna vozila po dodatno znižanih cenah.

akcijske cene vozil na zalogi

Decembersko znižanje cen na takoj dobavljiva vozila Volkswagen iz zaloge

Razveselite sebe in svoje bližnje z nepozabnim darilom, ki vas bo razveseljevalo v letu 2024! 🌟 Imamo posebno ponudbo za vas – nova vozila Volkswagen iz naše bogate zaloge po izjemno ugodnih cenah, ki bodo na voljo le do konca decembra. 🎁 Ne glede na to, ali iščete družinski avtomobil, športnega terenca ali mestni avto, v naši ponudbi boste zagotovo našli vozilo, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja.

Volkswagen je sinonim za kakovost, inovacije ter vrhunsko udobje na cestah. S svojo zanesljivostjo in sodobnim oblikovanjem prevzema srca voznikov po vsem svetu. Zdaj je pravi čas, da postanete del te izjemne zgodbe in se odpravite na potovanje z vozilom, ki vam bo nudilo varnost, užitek v vožnji in vrhunsko tehnologijo.

Obiščite nas še danes in se prepričajte o pestri ponudbi različnih modelov, barv in dodatne opreme.

Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem pomagala izbrati vozilo, ki bo popolnoma ustrezalo vašim potrebam in željam. Poleg tega vam nudimo tudi možnost ugodnega financiranja, ki bo olajšalo nakup vašega sanjskega avtomobila.

Zakaj čakati? Pohitite in si zagotovite svoje vozilo še danes, saj so zaloge omejene, ponudba pa velja samo do konca decembra. Ne zamudite priložnosti, da z avtomobilom Volkswagen zapeljete v novo leto, polno novih dogodivščin in nepozabnih trenutkov.

Poleg tega, ob nakupu v tem mesecu, prejmete tudi dodatne ugodnosti in presenečenja, ki bodo naredila vaš nakup še bolj poseben. Bodite del družine Volkswagen in dovolite nam, da skupaj ustvarimo nepozabno izkušnjo vožnje.

Pridružite se nam v našem salonu, kjer vas čakajo naši strokovnjaki za prodajo z odprtimi rokami. Skupaj bomo našli avtomobil, ki bo odražal vaš življenjski slog in vam prinesel neskončno veselje.

Ne odlašajte – vaša nova avantura se začne v AC Kondor! 🚀

Pregled vozil na zalogi

Povežite se z našimi prodajnimi svetovalci

Žiga stare
Prodajni svetovalec

vito poženel
prodajni svetovalec

nikola vidović
prodajni svetovalec