ORIGINALNI STREŠNI KOVČEK VOLKSWAGEN URBAN LOADER 300-500L

Originalni Volkswagen strešni kovček URBAN LOADER 300-500L

Dodaten prostor za shrambo vaše prtljage ali smuči na strehi vašega vozila.

Zunanje dimenzije D x Š x V: 1408 x 886 x 259-517 mm

Teža: 15 kg
prostornina: 300L – 500L
nosilnost: 50 kg (maksimalne obremenitve se ne sme preseči)
barva: MAT črna

Material: Zaščitna zgornja in spodnja lupina iz robustnega ABS materiala v kombinaciji z nepremočljivo tkanino iz prevlečenega poliestra.
Elegantna črna barva v mat videzu.
Lahko se namesti na nosilec z drsnim adapterjem za T-režne profile ali U-nosilce.

883,59 

Nova, inovativna strešni kovček Urban Loader z razširljivo prostornino tovora ustvarja dodaten tovorni prostor za manjše modele vozil in je idealna za prevoz živil, torb, kovčkov, sprehajalcev, torb za golf itd.

Strešni kovček lahko hitro in enostavno povečate s prostornine 300L na 500L, odvisno od vaših potreb.
Strešni kovček se lahko odpre na obeh straneh in omogoča enostavno odpiranje in zapiranje, zahvaljujoč inteligentnemu zgibnemu jeklenemu okvirju z 2 vzmetmi.

V vozilu nam velikokrat zmanjka prostora za vso prtljago, ki jo želimo odpeljati s seboj na počitnice. Naj bodo to smučarski oddihi in potrebujemo prostor za smuči in smučarsko opremo, ali pa poletne počitnice in potrebujemo prostor za kamping opremo. Originalni strešni kovčki Volkswagen so prava izbira za vsakega pustolovca, ki potrebuje več prostora v vozilu, saj vanje lahko pospravimo veliko več, kot le v prtljažnik vašega vozila. S tem, ko imate v strešnem kovčku varno shranjeno prtljago, pa lahko razbremenite tudi prostor v vašem vozilu in se na počitnice odpeljete še udobneje.

Zakaj izbrati originalni Volkswagen strešni kovček?

Nov Volkswagen dizajn za strešne kovčke ima izboljšano aerodinamično obliko in privlačen športen videz. S svojo dolžino je idealno primeren za uporabo v zimskih športih, saj lahko vse običajne velikosti smuči in deske nalagate brez težav. Volkswagen strešni kovček je prav tako mogoče zakleniti, za lažje natovarjanje pa se ga lahko odpira iz obeh strani in ima praktični notranji prijemek, za lažje zapiranje. Testiran je bil po vseh varnostnih merilih CityCrash testov. Kovček je že vnaprej sestavljen in vam omogoča hitro pričvrstitev na strešne nosilce.

Lastnosti:

velika prostornina
narejeno iz kakovostnih materialov
odpornost
sistem dvostranskega odpiranja
estetska dovršenost
Ogled video predstavitve: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=4aT7MF4pALw

NAROČITE PREKO SPLETA ALI NAS OBIŠČITE NA LETALIŠKI CESTI 6, LJ – BTC