ORIGINALNA PRTLJAŽNA OBLOGA ZA VW ID.7

ORIGINALNA PRTLJAŽNA OBLOGA ZA VOLKSWAGEN ID. 7

Praktična in robustna Volkswagnova ohišja originalnega prtljažnika ščiti prtljažnik pred umazanijo in preprečuje zdrs transportiranega blaga. Plastična lupina je izdelana tako, da se popolnoma prilega in je tudi pralna in odporna na kisline. Obodni približno 5 cm visok rob preprečuje uhajanje tekočine na tla vozila.

PODROBNOSTI IN LASTNOSTI:

Z napisom vozila ID.7
Barva: ČRNA
Material: polietilen
DIMENZIJA v mm (višinaxširinaxdolžina): 35 x 1050 x 1002

Samo v kombinaciji s standardno opremo: spremenljiv koncept obremenitve (3GN) Za vozila s spremenljivo obremenitvijo (zgornji položaj).

54,38 

LASTNOSTI ORIGINALNIH VOLKSWAGEN PRTLJAŽNIH KORIT:

odporna so na tekočine, olje in sonce
omogočajo dober oprijem tovora
odporna so proti obrabi
imajo klasičen dizajn

POPOLNO PRILEGANJE in ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE
Originalne Volkswagen zaščite prtljažnika se popolnoma prilegajo obliki vašega Volkswagen avtomobila, saj so narejene prav po njegovih dimenzijah. Narejene so tudi tako, da se na vogalih ne zvijajo in premikajo. Namestitev take zaščite prtljažnika je popolnoma enostavna in hitra, zanjo pa ne potrebujemo nobenih pripomočkov ali orodja.

Tepihi za prtljažnik so zelo enostavni za vzdrževanje, saj so narejeni iz kakovostnih materialov, zaradi česar jih zlahka otresemo, očistimo z vodo, kateri lahko dodamo kakšno tipično gospodinjsko čistilo, nato pa jih posušimo na soncu ali pa obrišemo.

NAROČITE PREKO SPLETA ALI NAS OBIŠČITE NA LETALIŠKI CESTI 6, LJ – BTC