Continental WinterContact TS 870 P 215/55R17 94H TS870P

Naj vas pozimi nikdar ne zmrazi.

Ali ste vedeli, da se s snegom najbolje sprime kar sam sneg? Predstavljamo vam pnevmatiko, ki to védenje prenaša na cesto. Zaradi izboljšane konfiguracije strmih vzporednih lamel pnevmatika s tal lahko pobere več snega. To zagotavlja močnejši oprijem in bolj nadzorovano vodljivost. Ko pa morate zavirati, dolgi brisalni robovi poskrbijo za izjemno hitro odvajanje vode in snežne brozge, s čimer se skrajša zavorna pot na poledeneli podlagi.Ko dež nemoteno odteka.

Zimski dnevi lahko presenetijo tudi z dežjem, zato smo razvili tehnološko rešitev, ki vam zagotovi odlične vozne lastnosti na mokrih podlagah. Zaradi izpopolnjene recepture naše gumene zmesi CoolChili™, ki vsebuje nove sonaravne sestavine, se boste vedno lahko zanašali na učinkovitejše zaviranje na mokrem, posebni kanali za odvajanje vode pa bodo poskrbeli tudi za izjemno varnost pred akvaplaningom. V mokrem vremenu ste zato lahko pomirjeni, saj ste za take razmere odlično pripravljeni.Kar vozite se naprej. In dalje.In še dalje.

Manjši kotalni upor pomeni manjšo porabo goriva, manjša obraba pa več prevoženih kilometrov. To je teorija. V praksi pa smo opisano dosegli tako: Po meri prilagojena prožna polimerna struktura z močnimi molekulskimi verigami zagotavlja manjšo obrabo na cesti in podaljša življenjsko dobo vaše pnevmatike. In kdo bi se odrekel dolgo obstojni pnevmatiki, ki vam pomaga prihraniti denar?

Znamka pnevmatik:CONTINENTAL
Dimenzije pnevmatik:215/55 R 17
Obremenitveni razred:R
Sezona:Zimske pnevmatike
Oznake in razred učinkovitosti: B 71dB
Globina profila:8.7
EPREL:Podatki iz EU registra
Učinkovitost:Podrobnosti

Original price was: 187,18 €.Current price is: 149,75 €.

Na zalogi