Continental VanContact A/S Ultra 235/65R16C 115/113R VC A/S U

Pomaga vam dlje ostati na cesti.

Tako kot vsak uspešen posel temelji na gradnji dolgotrajnih odnosov, je tudi naš cilj biti ob vas kar najdlje. Zato smo razvili pnevmatiko VanContact™ A/S Ultra, celoletno pnevmatiko, ki se je še lep čas ne boste znebili. Debelejši profilni bloki pravokotne oblike in zaščita roba platišča po celotnem boku pnevmatike poskrbijo, da je bočnica še posebej stabilna in robustna. Zaradi teh lastnosti je pnevmatika izjemno obstojna in zaščitena pred poškodbami, ki lahko nastanejo ob udarcu ob robnik. To pa pomeni, da vam še zelo, zelo, zelo dolgo ne bo treba skrbeti glede nakupa novih pnevmatik.Naj vas prihodnje zime ne presenetijo več.

Zanesljivost celoletne pnevmatike lahko ocenimo šele, ko zapade sneg. Zato smo pnevmatiko VanContact™ A/S Ultra opremili z ravno pravim številom stranskih kanalov v funkciji posebnih lovilnikov snega, ki zajamejo več snega, kar zagotavlja izredno natančno vodljivost, zanesljiv oprijem, izjemno zavorno učinkovitost na snegu ter vsesplošno izjemno stabilnost. Vedno se boste lahko zanesli, da vas bodo vaše pnevmatike varno popeljale skozi prihodnjo zimo in vse, ki ji bodo sledile.Postara se, ne da bi vi to sploh opazili.

Ne glede na to, koliko kilometrov prevozite, boste to na pnevmatikah VanContact™ A/S Ultra komajda opazili. Da bi to dosegli, smo razvili nov in inovativen sistem polnil, ki zagotavlja izjemno dober kotalni upor. Poleg tega naša najsodobnejša gumena zmes s funkcionaliziranimi polimeri omogoča več prevoženih kilometrov in se ponaša z izjemno odpornostjo proti obrabi. Rezultat pa je vsesplošno prijetno doživljanje vožnje, ki se tudi po zelo dolgem času občuti, kot bi bilo prvi dan.

Znamka pnevmatik:CONTINENTAL
Dimenzije pnevmatik:235/65 R 16
Obremenitveni razred:R
Sezona:Celoletne pnevmatike
Oznake in razred učinkovitosti: B 73dB
Globina profila:9.6
EPREL:Podatki iz EU registra
Učinkovitost:Podrobnosti

Original price was: 221,47 €.Current price is: 177,17 €.

Ni na zalogi