Continental UltraContact 185/50R16 81H FR UC

Naš recept za izjemno dolgotrajen užitek v vožnji.

Vožnja je veliko zabavnejša od skrbi glede novih pnevmatik, zato vam pnevmatika UltraContact s svojo gumeno zmesjo YellowChili in usklajeno zasnovo profila omogoča izredno veliko prevoženih kilometrov ter varno, uravnoteženo doživljanje vožnje. Vse to s ciljem, da vam še dolgo ne bo treba skrbeti glede nakupa novih pnevmatik.Naša pnevmatika odlično kljubuje tudi najbolj grobim voziščem.

Vožnja postane užitek, kadar veš, da te skoraj nič ne more ustaviti. Novo pnevmatiko UltraContact smo zasnovali s ciljem, da bi v vas prebudili natanko ta občutek: Po zaslugi vsestranske zaščitne konstrukcije z debelo in robustno karkaso UltraShield zagotavlja izjemno zaščito pred poškodbami med vsakdanjo vožnjo. Skratka, želimo vam obilo prijetnih trenutkov na nešteto različnih ulicah, od skrajno grobih do najbolj gladkih.Za varne zmogljivosti na mokri cesti.

Želimo, da uživate v vsakem prevoženem kilometru, tudi ko dežuje.
Zaradi številnih edinstveno oblikovanih lamel se med vožnjo po mokrem izboljša tako imenovani brisalni učinek, kar omogoča kratko zavorno pot, posebni blažilniki hrupa v kanalih pa poskrbijo za opazno zmanjšanje kotalnega hrupa. Vse to z namenom, da bi bila vsaka pot, na katero se podate, varna in udobna.

Znamka pnevmatik:CONTINENTAL
Dimenzije pnevmatik:185/50 R 16
Obremenitveni razred:R
Sezona:Letne pnevmatike
Oznake in razred učinkovitosti: A 70dB
Globina profila:7
EPREL:Podatki iz EU registra
Učinkovitost:Podrobnosti

Original price was: 176,92 €.Current price is: 141,54 €.

Na zalogi