AC KONDOR

Novi T-Roc

Nova oblika suverenosti

Že od 24.834,00

Pripravljen na prihodnost

Novi T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti ter izpopolnjenimi tehničnimi rešitvami izžareva samozavest in svoj suvereni značaj.
Zasnova luči
Novi T-Roc od sprednjega do zadnjega dela navdušuje s svojim novo zasnovanim dizajnom luči: že od daleč pozornost pritegnejo značilne dnevne LED-luči in sodobne, zatemnjene zadnje luči. Opcijska osvetljena mreža hladilnika markantnemu sprednjemu delu daje poseben sijaj. Še dve posebnosti: ambientna osvetlitev spredaj v notranjosti in projekcija logotipa z grafiko SUV-ja, ki pri odpiranju sprednjih vrat učinkovito osvetli vstopni prostor. Sodobno podobo zaokrožajo temno rdeče zadnje luči, opcijsko z dinamičnimi smerniki, ki smer nakazujejo z animiranim svetlobnim pasom.
Najboljši sedež je rezerviran za vas
Udobno se namestite in uživajte v vožnji na opcijskem sedežu ergoActive. Sedež lahko povsem preprosto prilagodite svoji telesni konstituciji. Tako razbremenite svoj hrbet ter poskrbite za visoko raven udobja in sprostitev. Od izvedbe T-Roc Style naprej je sedež ergoActive opremljen s prevlekami iz tkanine ArtVelours in električno ledveno oporo z masažno funkcijo. Tako tudi vožnja v službo postane obisk v wellnessu. Poleg tega vam sedež ergoActive nudi tudi integrirano ogrevanje sedeža in nastavljivo podaljšano sedišče.
Vse se vrti okoli vas
Z večfunkcijskim volanom ne upravljate le novi T-Roc, ampak tudi radio, medijski predvajalnik, glasovno upravljanje, telefon in prikaz digitalnega kombiniranega instrumenta. V izvedbah T-Roc Life in Style je volan lahko opcijsko ogrevan, oblečen v elegantno usnje pa poskrbi za ekskluzivni ambient. Če se odločite za T-Roc R-Line, vas pričaka opcijsko ogrevani športni večfunkcijski volan s funkcijo na dotik.

Prijavite se na testno vožnjo z vozilom T-ROC

Kot novost vam ponujamo SALON NA DOM*. Testni avto vam pripeljemo na dom ali v službo. V spremstvu komercialista boste imeli uro časa, da vozilo preizkusite.
*Lokacija od našega salona do največ 20km

Kje bi želeli preizkusiti vozilo?

AC KONDOR

KARTICA ZAUPANJA

AC KONDOR

TRGOVEC LETA 2018 IN 2019

AC KONDOR

ZADNJA NOVICA

Scroll to Top
Call Now Button