POGOJI POSLOVANJA

Nahajate se na spletnem mestu AC Kondor d.o.o., Ljubljana, www.ackondor.si. Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. AC Kondor d.o.o. si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.

 

Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem mestu www.ackondor.si, je treba pred uporabo obvezno preveriti pri naših sodelavcih. AC Kondor d.o.o. pravilnosti in točnosti teh podatkov namenja veliko pozornosti in jih redno preverja ter ažurira, ker pa se ti lahko spremenijo tudi v obdobju med dvema ažuriranjema, AC Kondor d.o.o. za njihovo ažurnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti, prav tako pa ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij. Enako velja tudi za vse druge spletne strani, ki so lahko dostopne preko hipertekstovnih povezav. Zveze s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost, saj AC Kondor d.o.o. zanje odgovornosti ne prevzema.

 

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave, zato AC Kondor d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu ali povezanih spletnih straneh, torej lahko vsebujejo netočnosti, tipkovne, slovnične ali tipografske napake. AC Kondor d.o.o. lastno odgovornost zanje izrecno izključuje.

 

AC Kondor d.o.o. vsebin spletnega mesta ni zavezan posodabljati, jih pa lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeni. AC Kondor d.o.o. si tako pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebin.

 

To spletno mesto je intelektualna lastnina Martine Intihar s.p.. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabniki jih ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati za komercialne ali javne namene.

 

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem mestu, so last AC Kondor d.o.o. ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov.

 

Blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke (zaščitni znaki), ki so prikazani na spletnem mestu, so last AC Kondor d.o.o. ali tretjih oseb. Uporabniki jih brez pisnega dovoljenja AC Kondor d.o.o. oziroma lastnika zaščitnih znakov ne smete uporabljati. Vloge z obrazložitvijo namena uporabe podatkov s tega naslova pošljite na naslov:

Naziv podjetja: AC Kondor d.o.o.
Naslov: Letališka 9a, 1000 Ljubljana
Elektronski naslov: info@ac-kondor.si
Kontaktna telefonska številka: +386 1 542 11 70

AC Kondor d.o.o. si pridržuje pravico, da se v primeru kršenja teh splošnih pogojev posluži vseh pravnih sredstev in pravic, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega spletnega naslova.

 

Namen zbiranja osebnih podatkov

Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnikov za sledeče namene:
povpraševanje uporabnikov

Upravljavec lahko obdeluje sledeče osebne podatke uporabnikov:
ime in priimek
elektronski naslov
naslov stalnega ali začasnega prebivališča
stacionarno in/ali mobilno številko


Osebna privolitev uporabnika

Upravljavec zagotavlja možnost osebne privolitve uporabnika, kjer je to potrebno, brez vnaprej izpolnjenega potrditvenega okenca. Osebna privolitev uporabnika je njegova prostovoljna izjava volje, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki mu jih zagotavlja upravljavec s temi pravnimi pogoji.

 

Neposredno trženje

Za namene neposrednega trženja upravljavec ne uporablja nobenega osebnega podatka.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Upravljavec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam.

 

Shranjevanje osebnih podatkov

Na spletni strani www.ackondor.si se ne shranjujejo podatki uporabnika, ko pošlje povpraševanje. Ti podatki se posredujejo direktno na elektronski naslov podjetja AC Kondor d.o.o. in se uporabljajo zgolj za komunikacijo uporabnikom.

Call Now Button Scroll to Top
AC Kondor
Damijan Plut
Ob nakupu novega avta vam podarim darilo v vrednosti 50€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Andraž Klemenčič

Moja vloga v AC Kondor je vodja prodaje gospodarskih vozil oz. vodja prodaje pravnim osebam. Zjutraj mi ni težko vstati in iti v službo, v AC Kondor, saj je prijetno delati v dobrem vzdušju in z dobro ekipo, ki jo odlikuje skrb za stranke, prilagodljivost, ažurnost in ljubezen do dela. Moj najljubši Volkswagen je AMAROK. Zakaj? Je to sploh vprašanje? Poskusite ga in boste videli :) V prostem času se ukvarjam s športom, najrajši pa čas preživim z družino. Sanjske počitnice bi preživel v Dalmaciji, pomol, vrša, žar, morski sadeži, zraven pa nazdravil s čim bolj odpiljeno verzija Craft piva. Moj moto je: Bomo zmogli? Bomo, ja!

Patrick Matičič

Moja vloga v AC Kondor je prodaja rabljenih in novih vozil. V AC Kondor me najbolj navdušujejo ambicije in rast podjetja.Z ekipo sodelavcev se trudimo za drugačen, bolj osebni, individualni pristop do strank. Moj najljubši Volkswagen je Golf, klasika pač. V prostem času rad potujem in odkrivam samega sebe. Na sanjske počitnice bi se odpravil nekam v Alpe, koča ob smučišču… Poleti se težko uprem sladoledu z okusom limone ali borovnice. No, dobremu zrezku in sirovim štrukljem z brusnično omako tudi ne bi rekel ne. Moj moto je:

Patrick Matičič
Ob nakupu novega vozila, vam podarim VW dežnik po izbiri, do 33,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Žiga Stare

V AC Kondor delam kot prodajni svetovalec. Tukaj so mi všeč odnosi med zaposlenimi, klima in pogoji za delo. Vsak posameznik ima v AC Kondor možnost za osebni in karierni razvoj. Moj najljubši Volkswagen je Passat, ker je prostoren in vsestranski. V prostem času rad sup-am, uživam na piknikih z družino, kjer ne smejo manjkati čevapčiči in hladna voda. Kupite me s sladoledom okusa piškotek. Moj moto je:  Življenje ni  narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Žiga Stare
Ob nakupu novega vozila, vam podarim VW skodelico po izbiri, do 20,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Damijan Plut

Moja vloga v AC Kondor je vodja prodaje.

Moja vloga v AC Kondor je vodja ključnih kupcev. V AC Kondor mi je všeč izjemno, sproščeno vzdušje in prijaznost sodelavcev. Moj najljubši Volkswagen je Touareg, ker zgleda vrhunsko. Prosti čas izkoristim za druženje s prijatelji. Sanjske počitnice bi preživel na Karibih, z allinclusive paketom. Pohladil bi se s sladoledom okusa vanilja. Če me zvije lakota, prisegam na dober hamburger. Najbolj se odžejam z vodo. Moj moto je: Življenje je učenje.

Ines Mole
Ob nakupu novega vozila, vam podarim VW majico po izbiri, do 31,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Matjaž Perme

V AC Kondor delam kot cenilec in avtoklepar. Že od nekdaj me navdušuje delo s strankami in avtomobili. Ponosen sem na našo ekipo AC kondor, ker se zares potrudimo za stranke in njihove avtomobile. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, ker ga vozim tudi sam. J V prostem času rad preklopim iz štirih koles na dva, najbolj me sprosti kolesarstvo (cestno). Sanjske počitnice bi izkoristil za uživanje in ležanje na plaži, vsaj 14 dni. Zraven bi si privoščil sladoled, obvezno z okusom vanilje. Najljubša hrana? Slovenska klasika…dunajski zrezek in pivo. Moj moto je: odgovornost.

Matjaž Perme
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Aleksander Ravnihar

V AC Kondor delam kot avtoklepar. Ni mi težko priti v službo, ker so odnosi med sodelavci super, poleg tega pa rad opravljam svoje delo. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, predvsem nov model in njegova oblika. V prostem času se sproščam z adrenalinskimi športi ali ob kozarčku vina v dobri družbi. Ne morem se upreti dobri enolončnici. Moj moto je: Živi s čim manj stresa.

Aleksander Ravnihar
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Andraž Klemenčič
Ob nakupu novega vozila, vam podarim keramični hranilnik (šparovec) VW Transporter T1 po izbiti, do 25,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Ines Mole

V AC Kondor sem najboljša prodajna svetovalka Volkswagnov, saj sem edina punca v ekipi :) V AC Kondor mi je všeč, da smo mlada ekipa s pozitivno energijo. Uživam v družbi mojih sodelavcev, ki delujemo vsi za enega, eden za vse. Moj najljubši Volkswagen je Arteon. Zakaj? Arteon ni samo avto, je avto z dušo. Ko ga voziš, si v drugi dimenziji. Prosti čas najraje preživljam s sinom. Šport, telovadba ali hoja v hribe je moj vsakdanjik, čez vikend pa osvežujoč gin tonik v dobri družbi. Sanjske počitnice so zame razvajanje na družinskem čolnu. Moj moto je: Vsaka palica ima dva konca.

Amir Selman

V AC Kondor delam kot avtomehanik. Prijetno je delati v našem kolektivu, sodelavci so prijazni, ustrežljivi ter se maksimalno potrudimo za naše stranke. Moj najljubši Volkswagen je Passat, ker je prostoren in vpadljiv avto. V prostem času se najraje potepam s svojim psom. Sanjske počitnice so zame kampiranje v šotoru, kjer ni preveč ljudi. Najljubši okus sladoleda je pistacija, še boljša osvežitev pa je bitter lemon. Moj moto je: Za vsako stvar v življenju imaš en poskus.

Dejan Kastelic
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Amir Selman
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Alex Lan Sedej

V AC Kondor delam kot avtoserviser. Rad pridem v službo, ker se s sodelavci super razumem, na servisu pa je dobro vzdušje. Od nekdaj sem se navduševal nad delom z avtomobili. Moj najljubši Volkswagen je Passat, zato ga tudi vozim. V prostem času rad športam, hodim v fitnes in igram badminton. Ni ga čez dobro nogometno tekmo Olimpije, v družbi s prijatelji. Sanjskih počitnic nimam, važno, da je toplo in morje. Prepričaš me z dobro sladico. Moj moto je: Pomagaj drugim, dobro se z dobrim vrne.

Alex Lan Sedej
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Blaž Per

V AC Kondor delam kot avtomehanik, kjer mi je najbolj všeč super kolektiv. Moj najljubši Volkswagen je Arteon, ker jih ni veliko na cesti. V prostem času rad hodim v hribe. Moj najljubši okus sladoleda je čokolada. Za kosilo si najrajši privoščim Pizzo in Coca- Colo.

Blaž Per
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Dejan Kastelic

V AC Kondor delam kot avtomehanik. V našem podjetju me navdušujejo super ekipa, avtomobili in delo samo. Za AC Kondor imam samo pohvale. J Najljubša Volkswagna sta Arteon in Amarok, zaradi hudega dizajna in njunih oblik. V prostem času se rad vozim z motorjem in mojim avtom. Sprošča me šport, predvsem fitnes. Najboljši okus sladoleda je limona, na sanjske počitnice pa bi se odpravil v Dubaj. Moj moto je: Vse se lahko uresniči samo, če si dovolj želiš.

Matej Turšič

Moj opis še sledi.

Hvala za razumevanje :)

Adam Rizvić

V AC Kondor delam kot avtomehanik. V firmi me navdušuje organiziranost in usmerjenost k izboljšavam. Prijetno je delati v našem mladem kolektivu, v delavnici je dobro vzdušje. V AC Kondor smo med seboj vsi povezani. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, ki ga tudi sam vozim. V prostem času se najrajši odpravim na pot s svojim avtodomom. V izziv in veselje mi je obnova avtomobilskih klasikov in oldtimerjev. Če bi šli na sladoled, bi izbral okus jagode. Tvoj moto je: Delaj in uživaj sadove dela.

Matej Turšič
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Matic Vrhovec

V AC Kondor delam kot avtoserviser. V AC Kondor mi je všeč, ker smo res dobra ekipa, s super medsebojnimi odnosi. Ponosni smo na našo lepo novo delavnico. Moj najljubši Volkswagen je Arteon, navdušuje me njegova oblika in hude linije. Prosti čas rad izkoristim za vožnjo z motocross motorjem, velik del svojega časa pa namenim gasilstvu. Najljubše jedi nimam, rad pa jem dobro in predvsem zdravo.

Matic Vrhovec
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Dževad Husić

V AC Kondorju delam kot avtomehanik. V delavnici je pozitivno vzdušje, zato imam svoje delo rad. Že od nekdaj rad servisiram in popravljam avtomobile. V veselje in ponos mi je, da lahko v naši AC Kondor delavnici prenašam svoje znanje tudi na sina, ki se šola za mehanika in pri nas opravlja prakso. Najljubši Volkswagen je ARTEON, moj sanjski avto. V prostem času obiskujem fitnes, še rajši pa hodim na Judo tekme sina Benjamina. V družbi prijateljev in mrzlega piva mi nič ne manjka. J Moje življenjsko vodilo je: Poskrbi, da si zadovoljen v življenju.

Dževad Husić
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Adam Rizvić
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev