Vabljeni k sodelovanju v nagradni igri “Prižgi lučke”, ki poteka na naši FB strani kjer lahko z malo sreče osvojite  AC Kondor piknik odejo!

Vse kar morate storiti je, da v komentar napišete kombinacijo (ČRKE IN ŠTEVILKE ) vtičnice, za katero menite, da prižge lučke na smrečici. 23.12.2019 bomo v živo (FB live) preverjali in ugotovili katera kombinacija prižge lučke. Vsi, ki boste v komentarju imeli zapisano zmagovalno kombinacijo, dobite AC Kondor nagrado.

POGOJI SODELOVANJA:
– V komentar napišite kombinacijo vtičnice, ki bo po vašem prižgala lučke.

– like&share
– Igra poteka od 17.12.2019 do 23.12.2019 (do 9h).


23.12.2019, bomo v Facebook live prenosu pokazali pravilno kombinacijo za prižig lučk.

Odeja za piknik, v temno modri barvi z logotipom AC Kondor je idealna za kampiranje, piknik, uživanje na plaži, sončne dni v parku, poležavanje na travniku….Podloga je izredno mehka na dotik. Zaradi spodnje zaščite je vodoodporna, izolira od tal in zagotavlja udobno sedenje oz. ležanje. Odeja se zloži v potovalno velikost, kar zagotavlja enostavno pakiranje in prenašanje.


Nagrada, Piknik odeja z AC Kondor logotipom, se prevzame v našem salonu AC KONDOR, Letališka 9, Ljubljana, najkasneje do 15.1.2020. Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti. Organizator nagradne igre je AC Kondor d.o.o.

Za več informaciji pokličite na 040 170 360.


**slika z vtičnicami je simbolična


AC KONDOR

KARTICA ZAUPANJA

AC KONDOR

TRGOVEC LETA 2018 IN 2019

Call Now Button Scroll to Top