Vabljeni k sodelovanju v praznični nagradni igri, ki poteka na naši Facebook strani AC Kondor. Z malo sreče lahko osvojite res lepo nagrado – Volkswagen Beetle LEGO CREATOR.

 

Komplet omogoča zabavno izkušnjo sestavljanja replike VW Beetla – enega od najbolj priljubljenih avtomobilov na svetu. LEGO® Creator Expert vsebuje detajle, ki ujamejo karakter in čar vozila, vključno z azurno modro barvo, ukrivljenimi blatniki, belimi platišči, okroglimi žarometi in smerniki. Dvignite pokrov motorja in odkrili boste rezervno pnevmatiko in rezervoar za gorivo, v prtljažniku pa najdete podroben 4-valjni motor z zračnim hlajenjem. Vrata lahko odprete ali odstranite strešni del, da dostopate do podrobne notranjosti. Zadnji sedež nagnite naprej, da razkrijete predal za shranjevanje brisače za plažo…. in seveda VW Beetle ne bi bil popoln brez deske za surfanje in hladilne torbe, skratka popolni dodatki za zabaven dan na plaži!

V pakiranju je skupaj 1167 delov. Priporočena starost uporabe: od 16. Leta.

 

POGOJI SODELOVANJA:
– V komentar zapišite kdo se bo igral z VW BEETLE LEGO, ki ga podarja AC Kondor.

– Lahko všečkate našo stran.
– Igra poteka od 25.11.2019 do 3.12.2019.

 

3.12.2018 dopoldan bomo izžrebali nagrajenca. Rezultat bo objavljen na naši FB strani AC Kondor. Za več informaciji pokličite Majo na 031 170 360.

Nagrada se prevzame v našem salonu AC KONDOR, Letališka 9, Ljubljana, najkasneje do 24.12.2019. Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

Organizator nagradne igre je AC Kondor d.o.o.

 

AC KONDOR

KARTICA ZAUPANJA

AC KONDOR

TRGOVEC LETA 2018 IN 2019

Call Now Button Scroll to Top