Volkswagen akcija za nakup vozila T-Cross, T-Roc in Tiguan

Odkrijte osupljive modele iz družine Volkswagen SUV. Zdaj v posebni ponudbi s prihrankom do 3.000 eur in bonom staro za novo v vrednosti 500 eur.

V mestih in tudi na neutrjenih cestah: višji položaj sedenja, opcijski  štirikolesni pogon 4MOTION ter različni  asistenčni sistemi  med vožnjo zagotavljajo najvišjo raven udobja.

Že vsako tretje novo vozilo v Sloveniji je SUV ali terensko vozilo – in to ne brez razloga. Navsezadnje praktični športni terenci združujejo najboljše iz dveh svetov – udobje kot v limuzini in terenske vozne lastnosti terenskega vozila. Značilnost SUV-jev je predvsem dvignjena karoserija in s tem povezan višji položaj sedenja – Prva poskrbi za udobnejše vstopanje in izstopanje, druga pa za dober pregled.

  • T CROSS Prihranek do 1.500 eur

Fleksibilni mini SUV se prilagodi vašim željam, saj je absolutni multitalent: navdušuje tako s svojim markantnim in dinamičnim dizajnom kot s svojo prilagodljivostjo. S svojimi dodatnimi možnostmi za individualizacijo vam ponuja več svobode – za spontane podvige, daljša potovanja ali raznolik vsakdanjik.

  • Bon za financiranje in zavarovanje 1.000 eur
  • Bon staro za novo 500 eur
  • T ROC Prihranek do 2.500 eur

Izrazit dizajn, številne možnosti za individualizacijo in kakovostna izdelava do najmanjše podrobnosti: T-Roc je usmerjen k napredku in navdušuje v vsaki sekundi. Poleg tega sodobni infotainment in pametni asistenčni sistemi poskrbijo za zabavo in varnost na poti.

  • Bon za financiranje in zavarovanje  2.000 eur
  • Bon staro za novo 500 eur
  • NOVI TIGUAN  Prihranek do 3.500 eur
 

Dinamična proporcionalna razmerja, ekspresivno zasnovan sprednji del in mogočen zadek – Tiguan kljub kompaktnim meram ne ostane neopažen. Jasna oblikovna zasnova markantne mreže hladilnika se nadaljuje v samozavestni silhueti. Pri tem stranskima deloma dajejo poseben pečat svojstvene linije. Zunanjost izžareva moč in dovršenost, kar je popolna kombinacija za življenje, polno raznolikih možnosti.

  • Bon za financiranje in zavarovanje 3.000 eur
  • Bon staro za novo 500 eur

Še vedno ne veste kateri SUV je pravi za vas? Pokličite naša prodajna svetovalca

g. Žiga Stare 031 313 088

[email protected]

g. Patrick Matičič 051 383 333

[email protected]

Z veseljem vam bosta pomagala izbrati pravo vozilo za vas.

Akcija velja do 30.06.2021 oz. do razprodaje zalog.

Scroll to Top
Call Now Button