Urbani križanec

Dobili smo težko pričakovanega novega člana družine Volkswagen. Novi T-Cross  je tudi uradno zapeljal na naše ceste. S svojimi skromnimi zunanjimi merami, a hkrati z veliko prostornostjo že osvaja številna srca. Novi SUV, ki ga boste zlahka vzljubili. Očaral vas bo s svojim edinstvenim karakterjem, zmogljivostjo, pripravljen na nove avanture. 

 

Dialog linij se prične pri markantnem sprednjem delu vozila, ki ne želi skrivati podobnosti s svojim starejšim bratom Touaregom. Povsem nova oblikovna zasnova sprednjih meglenk naredi našega najmlajšega člana povsem unikatnega. Veliko novosti je tudi na stranskih linijah, kjer se samozavestno bohotijo koloteki v črni barvi, ki mu pridajo videz pravega avanturista. Zadek T-Crossa vas bo očaral s povsem novimi zadnjimi LED žarometi povezanimi z širokim odsevnim trakom, ki ga naredi resnično nekaj posebnega.

Dinamičen sopotnik v vseh življenjskih situacijah

Tudi v notranjosti se skriva veliko novih detajlov, ki jih lahko vidimo v povsem novem volanskem obroču, spremenjeni menjalni ročici ter obdani plastiki, ki spominja na silhueto motoristične čelade. Notranjost je izjemno prostorna in potnikom ponuja veliko udobja. Ta vtis še dodatno poudarjajo kakovostni materiali. Poleg le-teh notranjost ponuja veliko fleksibilnosti, predvsem na račun vzdolžno premične klopi s katero se občutno poveča prostor za noge v zadnjem delu ali pa prostornina prtljažnika.

Individualna notranjost in digitalizacija

Tako kot ostali hišni modeli tudi novi malček ponuja sodobno digitalno notranjost, kjer voznik in potniki dobijo vse potrebne informacije na najvišji ravni. Kot dodatna oprema je v ponudbi digitalni kombinirani instrument z 8-paličnim zaslonim na dotik na infotainment sistemu ter aktivnim informacijskim zaslonom najnovejše generacije. Oba zaslona sta nameščena na isti vidni osti in tako omogočata optimalno pregledno površino. Poleg sodobnih elementov lahko znotraj zbiramo tudi z različnimi barvnimi stili notranjosti, ki v kombinaciji z ambientalno osvetlitvijo pričarajo neprecenljive občutke.

Varnost ni možnost! Je pogoj.

Novi T-Cross ne skopari z varnostno opremo in že v serijski opremi ponuja številne varnostne elemente. V serijsko opremo so vključeni sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili zaznavanjem pešcev, asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, asistenca za speljevanje na klancu. Pomemben del je tudi proaktivni sistem za zaščito potnikov ter asistenca za menjavo voznega pasu s senzorjem za mrtvi kot in z njim kombinirana asistenca za odparkiranje in sistem za zaznavanje utrujenosti voznika. Kot dodatno opremo pa je mogoče naročiti tudi avtomatsko uravnavanje razdalje in parkirni sistem s krmilno avtomatiko.

AC KONDOR

KARTICA ZAUPANJA

AC KONDOR

TRGOVEC LETA 2018 IN 2019

Call Now Button Scroll to Top