Urbani križanec

Dobili smo težko pričakovanega novega člana družine Volkswagen. Novi T-Cross  je tudi uradno zapeljal na naše ceste. S svojimi skromnimi zunanjimi merami, a hkrati z veliko prostornostjo že osvaja številna srca. Novi SUV, ki ga boste zlahka vzljubili. Očaral vas bo s svojim edinstvenim karakterjem, zmogljivostjo, pripravljen na nove avanture. 

 

Dialog linij se prične pri markantnem sprednjem delu vozila, ki ne želi skrivati podobnosti s svojim starejšim bratom Touaregom. Povsem nova oblikovna zasnova sprednjih meglenk naredi našega najmlajšega člana povsem unikatnega. Veliko novosti je tudi na stranskih linijah, kjer se samozavestno bohotijo koloteki v črni barvi, ki mu pridajo videz pravega avanturista. Zadek T-Crossa vas bo očaral s povsem novimi zadnjimi LED žarometi povezanimi z širokim odsevnim trakom, ki ga naredi resnično nekaj posebnega.

Dinamičen sopotnik v vseh življenjskih situacijah

Tudi v notranjosti se skriva veliko novih detajlov, ki jih lahko vidimo v povsem novem volanskem obroču, spremenjeni menjalni ročici ter obdani plastiki, ki spominja na silhueto motoristične čelade. Notranjost je izjemno prostorna in potnikom ponuja veliko udobja. Ta vtis še dodatno poudarjajo kakovostni materiali. Poleg le-teh notranjost ponuja veliko fleksibilnosti, predvsem na račun vzdolžno premične klopi s katero se občutno poveča prostor za noge v zadnjem delu ali pa prostornina prtljažnika.

Individualna notranjost in digitalizacija

Tako kot ostali hišni modeli tudi novi malček ponuja sodobno digitalno notranjost, kjer voznik in potniki dobijo vse potrebne informacije na najvišji ravni. Kot dodatna oprema je v ponudbi digitalni kombinirani instrument z 8-paličnim zaslonim na dotik na infotainment sistemu ter aktivnim informacijskim zaslonom najnovejše generacije. Oba zaslona sta nameščena na isti vidni osti in tako omogočata optimalno pregledno površino. Poleg sodobnih elementov lahko znotraj zbiramo tudi z različnimi barvnimi stili notranjosti, ki v kombinaciji z ambientalno osvetlitvijo pričarajo neprecenljive občutke.

Varnost ni možnost! Je pogoj.

Novi T-Cross ne skopari z varnostno opremo in že v serijski opremi ponuja številne varnostne elemente. V serijsko opremo so vključeni sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili zaznavanjem pešcev, asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, asistenca za speljevanje na klancu. Pomemben del je tudi proaktivni sistem za zaščito potnikov ter asistenca za menjavo voznega pasu s senzorjem za mrtvi kot in z njim kombinirana asistenca za odparkiranje in sistem za zaznavanje utrujenosti voznika. Kot dodatno opremo pa je mogoče naročiti tudi avtomatsko uravnavanje razdalje in parkirni sistem s krmilno avtomatiko.

AC KONDOR

KARTICA ZAUPANJA

AC KONDOR

TRGOVEC LETA 2018

AC KONDOR

ZADNJA NOVICA

Call Now Button
Scroll to Top
Amir Selman

V AC Kondor delam kot avtomehanik. Prijetno je delati v našem kolektivu, sodelavci so prijazni, ustrežljivi ter se maksimalno potrudimo za naše stranke. Moj najljubši Volkswagen je Passat, ker je prostoren in vpadljiv avto. V prostem času se najraje potepam s svojim psom. Sanjske počitnice so zame kampiranje v šotoru, kjer ni preveč ljudi. Najljubši okus sladoleda je pistacija, še boljša osvežitev pa je bitter lemon. Moj moto je: Za vsako stvar v življenju imaš en poskus.

Andraž Klemenčič
Ob nakupu novega vozila, vam podarim keramični hranilnik (šparovec) VW Transporter T1 po izbiti, do 25,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Aleksander Ravnihar
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Aleksander Ravnihar

V AC Kondor delam kot avtoklepar. Ni mi težko priti v službo, ker so odnosi med sodelavci super, poleg tega pa rad opravljam svoje delo. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, predvsem nov model in njegova oblika. V prostem času se sproščam z adrenalinskimi športi ali ob kozarčku vina v dobri družbi. Ne morem se upreti dobri enolončnici. Moj moto je: Živi s čim manj stresa.

Matjaž Perme
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Matjaž Perme

V AC Kondor delam kot cenilec in avtoklepar. Že od nekdaj me navdušuje delo s strankami in avtomobili. Ponosen sem na našo ekipo AC kondor, ker se zares potrudimo za stranke in njihove avtomobile. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, ker ga vozim tudi sam. J V prostem času rad preklopim iz štirih koles na dva, najbolj me sprosti kolesarstvo (cestno). Sanjske počitnice bi izkoristil za uživanje in ležanje na plaži, vsaj 14 dni. Zraven bi si privoščil sladoled, obvezno z okusom vanilje. Najljubša hrana? Slovenska klasika…dunajski zrezek in pivo. Moj moto je: odgovornost.

Uroš Aničič
Ob nakupu novega vozila, vam podarim VW USB ključek po izbiri, do 31,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Uroš Aničič

Moja vloga v AC Kondor je vodja ključnih kupcev. V AC Kondor mi je všeč izjemno, sproščeno vzdušje in prijaznost sodelavcev. Moj najljubši Volkswagen je Touareg, ker zgleda vrhunsko. Prosti čas izkoristim za druženje s prijatelji. Sanjske počitnice bi preživel na Karibih, z allinclusive paketom. Pohladil bi se s sladoledom okusa vanilja. Če me zvije lakota, prisegam na dober hamburger. Najbolj se odžejam z vodo. Moj moto je: Življenje je učenje.

Damijan Plut
Ob nakupu novega avta vam podarim darilo v vrednosti 50€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Damijan Plut

Moja vloga v AC Kondor je vodja prodaje.

Žiga Stare
Ob nakupu novega vozila, vam podarim VW skodelico po izbiri, do 20,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Žiga Stare

V AC Kondor delam kot prodajni svetovalec. Tukaj so mi všeč odnosi med zaposlenimi, klima in pogoji za delo. Vsak posameznik ima v AC Kondor možnost za osebni in karierni razvoj. Moj najljubši Volkswagen je Passat, ker je prostoren in vsestranski. V prostem času rad sup-am, uživam na piknikih z družino, kjer ne smejo manjkati čevapčiči in hladna voda. Kupite me s sladoledom okusa piškotek. Moj moto je:  Življenje ni  narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Patrick Matičič
Ob nakupu novega vozila, vam podarim VW dežnik po izbiri, do 33,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Patrick Matičič

Moja vloga v AC Kondor je prodaja rabljenih in novih vozil. V AC Kondor me najbolj navdušujejo ambicije in rast podjetja.Z ekipo sodelavcev se trudimo za drugačen, bolj osebni, individualni pristop do strank. Moj najljubši Volkswagen je Golf, klasika pač. V prostem času rad potujem in odkrivam samega sebe. Na sanjske počitnice bi se odpravil nekam v Alpe, koča ob smučišču… Poleti se težko uprem sladoledu z okusom limone ali borovnice. No, dobremu zrezku in sirovim štrukljem z brusnično omako tudi ne bi rekel ne. Moj moto je:

Andraž Klemenčič

Moja vloga v AC Kondor je vodja prodaje gospodarskih vozil oz. vodja prodaje pravnim osebam. Zjutraj mi ni težko vstati in iti v službo, v AC Kondor, saj je prijetno delati v dobrem vzdušju in z dobro ekipo, ki jo odlikuje skrb za stranke, prilagodljivost, ažurnost in ljubezen do dela. Moj najljubši Volkswagen je AMAROK. Zakaj? Je to sploh vprašanje? Poskusite ga in boste videli :) V prostem času se ukvarjam s športom, najrajši pa čas preživim z družino. Sanjske počitnice bi preživel v Dalmaciji, pomol, vrša, žar, morski sadeži, zraven pa nazdravil s čim bolj odpiljeno verzija Craft piva. Moj moto je: Bomo zmogli? Bomo, ja!

Ines Mole
Ob nakupu novega vozila, vam podarim VW majico po izbiri, do 31,00€ ⨀ Bon za financiranje/zavarovanje preko Porsche kredita ali leasinga (do -1.500,00 EUR) ⨀ Bon za zimske pnevmatike ob nakupu novega vozila (do vrednosti 800,00 EUR).
Amir Selman
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Matej Turšič

Moj opis še sledi.

Hvala za razumevanje :)

Alex Lan Sedej

V AC Kondor delam kot avtoserviser. Rad pridem v službo, ker se s sodelavci super razumem, na servisu pa je dobro vzdušje. Od nekdaj sem se navduševal nad delom z avtomobili. Moj najljubši Volkswagen je Passat, zato ga tudi vozim. V prostem času rad športam, hodim v fitnes in igram badminton. Ni ga čez dobro nogometno tekmo Olimpije, v družbi s prijatelji. Sanjskih počitnic nimam, važno, da je toplo in morje. Prepričaš me z dobro sladico. Moj moto je: Pomagaj drugim, dobro se z dobrim vrne.

Alex Lan Sedej
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Blaž Per

Moj opis še sledi.

Hvala za razumevanje :)

Blaž Per
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Dejan Kastelic

V AC Kondor delam kot avtomehanik. V našem podjetju me navdušujejo super ekipa, avtomobili in delo samo. Za AC Kondor imam samo pohvale. J Najljubša Volkswagna sta Arteon in Amarok, zaradi hudega dizajna in njunih oblik. V prostem času se rad vozim z motorjem in mojim avtom. Sprošča me šport, predvsem fitnes. Najboljši okus sladoleda je limona, na sanjske počitnice pa bi se odpravil v Dubaj. Moj moto je: Vse se lahko uresniči samo, če si dovolj želiš.

Dejan Kastelic
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Matej Turšič
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Ines Mole

V AC Kondor sem najboljša prodajna svetovalka Volkswagnov, saj sem edina punca v ekipi :) V AC Kondor mi je všeč, da smo mlada ekipa s pozitivno energijo. Uživam v družbi mojih sodelavcev, ki delujemo vsi za enega, eden za vse. Moj najljubši Volkswagen je Arteon. Zakaj? Arteon ni samo avto, je avto z dušo. Ko ga voziš, si v drugi dimenziji. Prosti čas najraje preživljam s sinom. Šport, telovadba ali hoja v hribe je moj vsakdanjik, čez vikend pa osvežujoč gin tonik v dobri družbi. Sanjske počitnice so zame razvajanje na družinskem čolnu. Moj moto je: Vsaka palica ima dva konca.

Matic Vrhovec

V AC Kondor delam kot avtoserviser. V AC Kondor mi je všeč, ker smo res dobra ekipa, s super medsebojnimi odnosi. Ponosni smo na našo lepo novo delavnico. Moj najljubši Volkswagen je Arteon, navdušuje me njegova oblika in hude linije. Prosti čas rad izkoristim za vožnjo z motocross motorjem, velik del svojega časa pa namenim gasilstvu. Najljubše jedi nimam, rad pa jem dobro in predvsem zdravo.

Matic Vrhovec
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Dževad Husić

V AC Kondorju delam kot avtomehanik. V delavnici je pozitivno vzdušje, zato imam svoje delo rad. Že od nekdaj rad servisiram in popravljam avtomobile. V veselje in ponos mi je, da lahko v naši AC Kondor delavnici prenašam svoje znanje tudi na sina, ki se šola za mehanika in pri nas opravlja prakso. Najljubši Volkswagen je ARTEON, moj sanjski avto. V prostem času obiskujem fitnes, še rajši pa hodim na Judo tekme sina Benjamina. V družbi prijateljev in mrzlega piva mi nič ne manjka. J Moje življenjsko vodilo je: Poskrbi, da si zadovoljen v življenju.

Dževad Husić
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Adam Rizvić
25 % popust na originalne zavorne ploščice in diske, za starejša vozila od štirih let · Previjačenje koles že za 15 EUR. **V ceno ni vključeno centriranje gum · 30% popust na metlice brisalcev
Adam Rizvić

V AC Kondor delam kot avtomehanik. V firmi me navdušuje organiziranost in usmerjenost k izboljšavam. Prijetno je delati v našem mladem kolektivu, v delavnici je dobro vzdušje. V AC Kondor smo med seboj vsi povezani. Moj najljubši Volkswagen je Tiguan, ki ga tudi sam vozim. V prostem času se najrajši odpravim na pot s svojim avtodomom. V izziv in veselje mi je obnova avtomobilskih klasikov in oldtimerjev. Če bi šli na sladoled, bi izbral okus jagode. Tvoj moto je: Delaj in uživaj sadove dela.