Skoraj eno leto je že minilo, odkar se Eva vozi z avtomobili znamke Volkswagen. Malo smo se pogovarjali o njenih vtisih, občutkih in izkušnjah.

 

ACK: Eva, katere Volkswagnove modele si vozila?

Eva: Vozila sem Arteona, T-Rocca in T-Crossa.

 

ACK: Vsi so po svoje zanimivi. Katero dobro lastnost pa bi izpostavila pri vsakemu od njih?

Arteon: luksuz udobja, prefinjen izgled in pesem na cesti.

T-Rocc: SUV izgled vozila, ki mi je tudi ljub, dober oprijem vozišča, kompakten avotomobil.

T-Cross: odličen avto tudi za po mestu, saj je bočno parkiranje zelo enostavno, odličen pregled na cesto, saj je višji od drugih osebnih vozil, ki sem jih vozila do sedaj in lepe elegantne oblike.

 

ACK: Lepo. Nam lahko zaupaš kakšna voznica si?

Eva: Sem zelo previdna voznica, ki vedno opazuje promet v širši sliki. Zelo sem pozorna na pešce, kolesarje, skratka vse udeležence v prometu. Vedno si rada vzamem več časa za vožnjo. Tudi, če imam razdaljo, ki jo prevozim v 15-ih minutah, si rada vzamem 30min, ker nikoli nevem ali me preseneti kakšna gneča in, da sem nasploh lahko v avtu sproščena, mirna brez časovne stiske. To je zelo pomembno za mojo pot na nastope, kjer sem zelo rada na prizorišču mnogo prej, saj je pred javnimi nastopi vedno prisoten tudi stres in tako mirno pripeljem do cilja.

 

ACK: Ljudje so te na cesti večkrat opazili. S katerim modelom si bila najbolj opazna?

Eva: Definitivno s sanjskim Arteonom.

 

ACK: Imaš kakšno doživetje, ki bi ga delila z nami?

Eva: Za Arteonom se je vedno, ko sem se peljala mimo postaj, lokalov, restavracij… obrnil vsak. Lepota Arteona je res zelo privlačna. Pri T-Crossu so me ljudje ustavljali in spraševali po tehničnih zmogljivosti avtomobila in sem jih vedno napotila na prijazno osebje AC Kondor.

 

ACK: Zdaj pa eno težko vprašanje….S katerim avtom si najbolj uživala v vožnji in zakaj?

Eva: Z Arteonom. Ker je to po mojem mnenju najlepša oblika avtomobila na trgu ta hip in ker je vožnja z njim najbolj udobna, kar mi je prišlo prav za večje razdalje in tudi vsak dan je bil z jutranjo vožnjo v takem avtomobilu lepši.

 

ACK: Vsi novi modeli imajo veliko asistenčnih sistemov. Se ti je zdel kateri še posebno uporaben?

Eva: Všeč mi je bil preventivna ustavitev vozila, katerega vozilo določi sam pri Arteonu, sploh pri vzratni vožnji, kjer to pride zelo prav, če imamo na nevidnem polju oviro/predmet/žival in se tako lahko izognemo nesreči.

 

ACK: Da ustvariš dobro fotko potrebuješ dober model, dobrega fotografa in lepo okolje. Kateri od avtomobilov s katerimi si se vozila, se ti je zdel najbolj fotogeničen?

Eva: Arteon in T-Cross.

 

ACK: Ti jo je kateri od »naših« avtomobilov kdaj zagodel? Kateri? Kaj se je zgodilo?

Eva: Z vsemi tremi nisem imela nikakršnih problemov. Edino kar se mi je zgodilo je bil nesrečni pripetljaj s točo, ki mi je poškodovala Arteona, ko smo imeli na celjskem gradu vajo za muzikal Veronika Deseniška.

 

ACK: In katerega je najlažje parkirati?

Eva: T-Crossa.

 

ACK: Vemo, da si akademska glasbenica, verjetno si v avtu tudi kaj zapoješ, zato nas zanima kateri model je bil najbolj akustičen, če je sploh kateri?

Eva: Najbolj akustičen je Arteon, saj ima največ prostora in se lahko moj glas najbolj razvije.

 

ACK: Vprašanje, ki smo ga pozabili vprašati?

Eva: Čisto po žensko…:) Katera barva avtomobila ti je najljubša? In moj odgovor je: Bela barva.

vw arteon

AC KONDOR

KARTICA ZAUPANJA

AC KONDOR

TRGOVEC LETA 2018 IN 2019

Call Now Button Scroll to Top