Tudi v Sloveniji smo si lahko ogledali ID.3 – skrajšano iz independing drive, izključno električno vozilo, ki  bo zaživelo s prihodnjim letom.Električni avtomobili postajajo čedalje bolj dostopni tudi vsakdanjim kupcem vozil srednjega oziroma nižjega srednjega razreda.

 

Tekoči, aerodinamični obliki ID.3 poseben pečat dajejo opcijski matrični LED-žarometi, na novo oblikovan VW logotip in dodatna svetlobna linija, ki se spredaj z obeh strani steka proti logotipu. Enako futurističen je tudi zadek. Notranjost je udobna in pregledna, s komfortnimi sedeži, veliko prostora za noge, zaslonom na dotik in brez sredinskega tunela. Za izpostaviti je tudi sistem ID.Light in ambientno osvetlitev ter opcijsko panoramsko strešno okno, s toniranim steklom ali opcijski projicirni sistem na vetrobranskem steklu. Novost je tudi glasovna asistenca.

 

Prednost električnih avtomobilov: polnjenje je mogoče kjerkoli – doma, na gospodinjski električni vtičnici ali opcijski domači polnilni postaji, na parkiriščih s polnilnimi stebrički, pri številnih Volkswagnovih partnerjih ali v drugih avtohišah, prav tako na na mnogih bencinskih servisih. ID.3 z močjo 204 KM, bo z baterijo, ki ima kapaciteto 58 Wh lahko dosegel 420 km.

Po zadnjih informacijah bodo prednaročila možna v februarju, prihod prvih vozil ID.3 v Slovenijo za prednaročnike pa predvidoma poleti 2020.

 

ID.3 je zasnovan za ljudi, ki si želijo spremembe. Prihodnost je pripravljena. Ste vi?

AC KONDOR

KARTICA ZAUPANJA

AC KONDOR

TRGOVEC LETA 2018 IN 2019

AC KONDOR

ZADNJA NOVICA

Scroll to Top
Call Now Button