Originalni brisalci Volkswagen Touran (16-) (spredaj – 2 kosa)

AVTO BRISALCI Touran (16-) Brisalci so nujna oprema za vaše vozilo, zato je izjemno pomembna kvaliteta izdelave. Najboljši brisalci so tisti, ki so prilagojeni za vaše vozilo in omogočajo optimalno brisanje vaših vetrobranskih stekel. Izbira primernih brisalcev je odločilna za brezhibno čiščenje in vzdrževanje vidljivosti v raznolikih vremenskih razmerah. Pri znamki Volkswagen nam je pomembno zadovoljstvo strank, zato so naši brisalci visoko kvalitetni in narejeni za vaš model vozila.

NAROČITE PREKO SPLETA ALI NAS OBIŠČITE NA LETALIŠKI CESTI 9, LJ – BTC.1

67,94 

LASTNOSTI ORIGINALNIH BRISALCEV VOLKSWAGEN ZA VAŠE VOZILO

zanesljiva kvaliteta originalnih delov Volkswagen
dolga življenjska doba
izjemno prilagajanje vašemu vetrobranskemu steklu
AERO dizajn
izjemna učinkovitost brisanja

NATANČNO PRILEGANJE + PREPROSTA MONTAŽA + ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

Originalni brisalci za avto se vetrobranskemu steklu prilegajo tudi glede na dolžino leve in desne metlice. Minimalistični dizajn metlic zagotavlja, da učinkoviteje odstranjujejo meteorno vodo in sneg z vaših stekel tudi pri višjih hitrostih. Metlice brisalcev je enostavno namestiti na vaše vozilo VW. Upoštevajte priložena navodila za menjavo in ob montaži poskrbite za zaščito vašega vetrobranskega stekla. Priporočljivo je, da hkrati menjate tako sprednje kot zadnje brisalce. Na dolgo življenjsko dobo avto brisalcev poleg mehanskih vplivov in vremenskih razmer vpliva tudi primerno vzdrževanje vašega vetrobranskega stekla. Ob rednem čiščenju stekla bodo tudi vaše metlice delovale boljše in predvsem dlje.

NASVET – Ob naročilu v komentarju dopišite številko vaše šasije, da bomo tudi mi preverili, če ste izbrali prave brisalce za vaše vozilo!
*Komplet vsebuje garnituro dveh sprednjih brisalcev.

NAROČITE PREKO SPLETA ALI NAS OBIŠČITE NA LETALIŠKI CESTI 9, LJ – BTC.