Continental VanContact A/S 285/65R16C 131R VANCAS

Optimizirano zaviranje na mokrem in učinkovito preprečevanje akvaplaninga
Boljše izpodrivanje vode poskrbi za boljši oprijem na mokri podlagi. V ta namen ima pnevmatika VanContact™ A/S povsod po profilu več lamel ter široke prečne kanale v ramenskem ter osrednjem delu tekalne plasti. Poleg tega so po celotnem obodu pnevmatike položeni trije vzporedni kanali, ki še dodatno izboljšajo učinkovitost. Rezultat: prepričljiv oprijem na mokrih cestah in v razmerah, v katerih sicer rado pride do akvaplaningaIzjemne zmogljivosti v zasneženih razmerah.
Na zasneženih cestah je povezovanje s podlago bistvenega pomena. Zaradi zagotavljanja oprijema na najvišji ravni imajo kanali ob straneh zareze, sredinski kanal pa je poleg tega stopničasto oblikovan.Izboljšana vodljivost na vseh cestah, od suhih do zasneženih.
Ko gre za krmiljenje in zaviranje v raznolikih razmerah, je primerno ravnovesje vedno ključnega pomena. Toga pasasta struktura z vezmi med profilnimi bloki po celotni tekalni plasti zagotavlja izboljšano splošno vodljivost. Skupaj s togim obodnim vodljivostnim rebrom, ki tvori veliko ploskev za povezavo s podlago, je doseženo dobro ravnovesje med vodljivostjo in oprijemom. Po zaslugi vsega tega pnevmatika VanContact™ A/S prepriča z zelo dobro splošno vodljivostjo.

Znamka pnevmatik:CONTINENTAL
Dimenzije pnevmatik:285/65 R 16
Obremenitveni razred:R
Sezona:Celoletne pnevmatike
Oznake in razred učinkovitosti: A 71dB
Globina profila:9.6
EPREL:Podatki iz EU registra
Učinkovitost:Podrobnosti

Original price was: 456,56 €.Current price is: 365,25 €.

Na zalogi